KERMI viert 15 miljoen doucheschermen

De Duitse sanitairfabrikant KERMI viert een bijzondere mijlpaal: onlangs werd de 15.000.000ste douchedeur gemaakt in de productie-eenheid in Plattling, Niederbayern. Dat betekent 15 miljoen keer topkwaliteit ‘made in Germany’ gecombineerd met vakkennis, jarenlange ervaring en een onophoudelijk streven naar innovatie. Ieder douchescherm voldoet aan strenge kwaliteitseisen en weerspiegelt KERMI’s passie voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige doucheoplossingen.

KERMI viert 15 miljoen doucheschermen

KERMI viert 15 miljoen doucheschermen

Een terugblik

15 miljoen douchewanden is een mooie gelegenheid om terug te blikken. Sinds de productie van het eerste KERMI douchescherm in 1976 zijn de ontwikkelingen elkaar in snel tempo opgevolgd. Als we het oorspronkelijke model, de Isola Standard met de hedendaagse stijlvolle en minimalistische NICA schuifdeuren vergelijken stellen we vast dat de KERMI douchewanden door de jaren heen enorm geëvolueerd zijn.

De Isola Standaard

Het eerste KERMI douchescherm in 1976, de Isola Standard.

Niet alleen qua douchedesign, maar ook op het gebied van productie is er veel veranderd. Door de voortdurende capaciteitsuitbreiding van de productielocatie Plattling en de bijbehorende optimalisatie van de productieprocessen heeft KERMI douchedesign zich gevestigd als een van de toonaangevende leveranciers in Europa.

Nica zonder muurprofiel

KERMI vandaag: de unieke NICA schuifdeur zonder muurprofiel, Dark Edition

Voor ieder wat wils

Het KERMI-gamma omvat verschillende reeksen en biedt doucheoplossingen voor bijna iedere badkamersituatie en elk budget. Een douchescherm met beslag, eentje met een muurprofiel of een walk-in oplossing, KERMI heeft voor ieder wat wils.

KERMI White Line

De WALK-IN XC: hedendaags, elegant en minimalistisch douchedesign, White Line

Bestendige partnerschap

Egeda ging in 1983(!) de samenwerking met KERMI aan. Uit deze jarenlange partnerschap is een hechte verbondenheid gegroeid. Intussen voelen we ons een deel van de KERMI familie. We zetten dan ook alles in het werk om de positieve boodschap van KERMI uit te dragen en het merk op de Belgische en Luxemburgse markt te vertegenwoordigen.

We willen deze bijzondere gelegenheid graag aangrijpen om al onze medewerkers en ex-medewerkers te bedanken die gedurende deze hele periode hebben bijgedragen aan KERMI’s succes en er mee voor gezorgd hebben dat de sanitairfabrikant deze bijzondere mijlpaal bereikt heeft. Verder danken we onze rechtstreekse klanten, de groothandels, de installateurs en onze eindklanten voor het vertrouwen.