Meer dan 100 JAAR PASSIE

Franz Kaldewei GmbH & Co. KG is wereldwijd partner voor hoogwaardige badkameroplossingen uit superieur Kaldewei geëmailleerd staal. Met een portfolio van meer dan 500 douchevlakken, badkuipen en wastafels biedt de premiumfabrikant perfect op elkaar afgestemde oplossingen voor zakelijke en particuliere klanten – met een uniform materiaalgebruik en een harmonieus design.

Kaldewei geëmailleerde staalproducten bewijzen in de badkamer al decennialang hun onderscheidende materiaalvoordelen. De Kaldewei garantie van 30 jaar is een duidelijk bewijs van kwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur en geeft hoteliers en investeerders vertrouwen in de keuze van hun investering en ROI (return on investment).

Kaldewei is erkend als “Merk van de Eeuw” en heeft dankzij de samenwerking met internationaal gerenommeerde designbedrijven meer dan 100 designprijzen in ontvangst mogen nemen. Kaldewei werd in 1918 opgericht en is vandaag de dag in meer dan 80 landen ter wereld vertegenwoordigd, hetzij door eigen dochterondernemingen, hetzij door verkooppartners.

 

Wat is email?

Email is een glasachtige beschermlaag. Een emaillaag heeft verschillende bruikbare eigenschappen: email is zeer glad (hygiënisch), het is erg hard, onbrandbaar en duurzaam. Het is zeer goed bestand tegen inwerking van chemische stoffen en tegen verkleuring door uv-straling (hoge kleurvastheid). Metaal wordt door een emaillelaag tegen corrosie beschermd. Door toevoeging van gekleurde oxiden wordt de emaillelaag ook decoratief. Email wordt op voorwerpen van metaal of aardewerk aangebracht om deze te beschermen, te isoleren of om deze te versieren.

 

Speciaal geëmailleerd Kaldewei staal: een hoogwaardig materiaal voor hoogwaardige badkameroplossingen

Staal en glas – twee volstrekt authentieke, natuurlijke materialen, sinds mensenheugenis gewaardeerd en elk met unieke materiaaleigenschappen.
Staal staat voor stevigheid, hoge belastbaarheid, robuustheid en stabiliteit. Glas is bijzonder bestand tegen chemische of thermische belasting en heeft een schitterend uitzicht.

Robuust staal en resistent glas vormen in speciaal geëmailleerd KALDEWEI een onlosmakelijke verbinding, waarin de afzonderlijke kwaliteiten van beide materialen een perfecte eenheid aangaan. KALDEWEI is de enige fabrikant wereldwijd die het recept van de emaillering zelf heeft ontwikkeld en het email in eigen smeltovens produceert. Speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal is uniek.  Badplanners overal ter wereld vertrouwen op de superieure materiaaleigenschappen van het materiaal.

 

 

Duurzaamheid

Dankzij milieuvriendelijke processen bij productie, verpakking, transport en afvalverwijdering is KALDEWEI als eerste Duitse badkamerfabrikant door het Institut Bauen und Umwelt e.V. conform ISO 14025 voor duurzaamheid gecertificeerd. Alle badkameroplossingen van superieur geëmailleerd KALDEWEI staal bestaan uitsluitend uit zuiver natuurlijke grondstoffen en zijn volledig recyclebaar.

 

 

30 jaar garantie

KALDEWEI douchevlakken, wastafels en ligbaden zijn tegenwoordig niet alleen in de particuliere woningbouw een favoriete keuze, maar overtuigen ook in de internationale projectbusiness, bijvoorbeeld in het luxehotelsegment De superieure materiaaleigenschappen van superieur geëmailleerd KALDEWEI staal komen tot uitdrukking in de kwaliteitsbelofte van maar liefst 30 jaar garantie.

 

 

 

Perfect match solutions: baden, douchevlakken en wastafels op mekaar afgestemd qua design

Uitermate duurzame en milieuvriendelijke producten

Onovertroffen productkwaliteit - 30 jaar garantie!

Producten

Kaldewei wastafels

Het beste wat uw badkamer kan overkomen

Met de wastafels van KALDEWEI betreedt een volledig nieuwe kwaliteit uw badkamer. Fascinerend in vorm door icoonachtig design, superieur in materiaal door uniek KALDEWEI geëmailleerd staal. Of het nu gaat om een wand-, inbouw-, onderbouw-, opzetwastafel of wastafelschaal – voor iedere badkamer heeft KALDEWEI een passende wastafel. Voor een harmonieuze totaalindruk kunnen deze met hoogwaardig […]

Kaldewei douchevlakken

Douchen op het hoogste niveau

Douches nemen in de badkamer een individuele rol in: als stimulerende douche voor een krachtige start van de dag of voor een lang en ontspannen douchegenot. Van de klassieke douchebak tot een vlak douchevlak tot gelijkvloerse douchevlakken: voor iedere badkamergrootte en voor iedere inrichtingsstijl biedt KALDEWEI de juiste douche. De eisen voor modern badkamerdesign zijn […]

Kaldewei baden

De mooiste plek om te ontspannen

Tegenwoordig gaan we niet alleen in bad vanwege de hygiëne, want een ligbad geeft ontspanning en comfort en een gevoel van wellness. Daarom bieden KALDEWEI ligbaden meer dan normale ligbaden. En ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design en kwaliteit. Badkamers vullen individuele behoeften in op het gebied van omvang van […]

Kaldewei spa en wellness

Van zachte streling tot krachtige massage

In een wereld vol tempo en afspraken wint het whirlbad meer en meer aan belang. Hier kan men de rustige concentratie op het lichaam en de pure lust aan het water met alle zintuigen beleven. De pure kracht van het water kan doelgericht voor het welzijn en ontspanning gebruikt worden. De whirlintensiteit gaat van zachte […]

Kaldewei oppervlakteveredelingen en toebehoren

Pareleffect – Antislip – Volantislip – Secure Plus - Installatietoebehoren

Pareleffect Met het optionele PARELEFFECT van KALDEWEI parelt het water eenvoudig van het bad af en neemt het daarbij vrijwel alle kalk- en vuildeeltjes mee; Zelfs opgedroogde watervlekken en kalkresten kunnen eenvoudig worden verwijderd. Het PARELEFFECT is een duurzame oppervlaktebehandeling met lange levensduur.   Antislip Slipremmende oppervlaktebehandelingen van KALDEWEI zorgen dat u veilig staat wanneer […]