Ocean Village – Gibraltar

Kermi

In de luxueuze appartementen van "Ocean Village" werden enkel hoogwaardige materialen verwerkte. De ruime glaspartijen verlenen een vrij zicht op de droomachtige omgeving. De Kermi douchecabines passen zich perfect in deze bijzondere atmosfeer in.

Het "Ocean Village" is het grootste woon, winkel- en vrijetijdspark in Gibraltar. Talrijke restaurants, bars en cafés aan de exclusieve havenpromenade nodigen de bewoners en de bezoekers van het Ocean Village uit om van het wondermooie landschap en de flair van deze plaats te genieten. Het Ocean Village beschikt over een van de meest prestigieuze bureauruimtes van Gibraltar. Ruime glaspartijen, die van de bodem tot het plafond reiken, onderstrepen de exclusiviteit van de bureelruimtes.

De Ocean Village Marina heeft meer dan 200 aanmeerplaatsen. Van de kleinste boot, tot het grootste jacht, de haven is voor alles uitgerust en beschikt over de meest moderne technieken.

In het park is een 35.000 m² grote subtropische tuin aangelegd. In deze wonderschone omgeving bevinden zich in totaal vijf zwembaden en verscheidene whirlpools.

https://www.kermi.be/nl_be/douchedesign/

 

 

Terug

Login

U bent ingelogd.

Naar werkbalk springen