Hoe krijg je optimaal zuivere lucht?

Global Plasma Solutions

Tips & tricks die kunnen helpen

Luchtzuiverende planten kunnen helpen bij het uitfilteren van de giftige stoffen die in de lucht zweven wanneer ze in uw huis worden geplaatst. Aloë vera kan worden gebruikt om formaldehyde uit de lucht te verwijderen. Vredeslelies kunnen ammoniak, benzeen, formaldehyde en trichloorethyleen verwijderen. Om uw luchtkwaliteit te helpen verbeteren, kunt u proberen een paar luchtzuiverende planten aan uw huis toe te voegen.

Je ventilatiefilters regelmatig vervangen zal ook bijdragen om schadelijke verontreinigingen op afstand te houden. Het is huiveringwekkend om te denken aan alle smurrie die zich in je ventilatiefilter(s) kan ophopen: schimmel, stof, geurtjes. De lucht in je kanaal zal dan door dit filter gaan en deze deeltjes naar je huis voeren waar jij het inademt. Het regelmatig vervangen van deze filters en het schoonmaken van de binnenkant van je kanaal zal helpen om schadelijke verontreinigingen op afstand te houden.


Een mooi, pluchen tapijt maakt een statement in jouw huis en is een geweldige manier om je persoonlijke stijl uit te drukken. Wist u dat jouw favoriete tapijt kiemen en allergenen kan bevatten? Door ze regelmatig schoon te maken, blijven ze niet alleen helder en stijlvol, maar kunnen ze ook vervelende, ijzingwekkende vuilophopingen elimineren.

En last but not least: Als je echter wil gaan voor echt schone lucht voor je gezin, medewerkers, bezoekers, dan heb je een luchtzuiveraar nodig! De bovenstaande tips zullen helpen, maar zonder een luchtreiniger zal het zeer moeilijk zijn om het soort geur te bereiken waarvan je “ahhhh” doet.

Schonere binnenlucht met minder luchtgedragen fijnstof, schimmels, bacteriën en virussen is dichterbij dan je denkt.

Zie wat GPS kan doen op: https://youtu.be/UnGhKNGwJFw of contacteer ons via info@airplussolutions.com