De Thermino warmtebatterij is een moderne, energiebesparende oplossing voor warmte-opslag dat gebruik maakt van hoogwaardig faseveranderingsmateriaal (PCM). Door deze zoutoplossing, die van vast naar vloeibaar gaat (en andersom) op 58°, kan heel veel energie en dus warmte worden opgeslagen in een klein volume.

 

De Thermino warmtebatterijen zijn zo tot 4 keer kleiner dan gelijkwaardige standaard warmwaterboilers. Dankzij het slanke en supercompacte design betekent dit dat de Thermino’s passen in elk huis en waardevolle opbergruimte vrijmaken.Ze zijn daarboven eenvoudig te installeren, vriendelijker voor het milieu en ze vereisen geen jaarlijks onderhoud.

 

Dankzij de energievoorziening via zonnepanelen of een energiezuinige warmtepomp haalt het toestel een A+ energiescore, als is het toestel ook aan te sluiten op een traditionele gasboiler of het elektriciteitsnet.

 

Meer gedetailleerde info: raadpleeg onze brochure en wees als eerste op de hoogte van updates: volg ons op Linkedin  of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

 

 

Energielabel A+ dankzij meerdere energiebronnen

4x kleiner dan traditionele boiler

Beter thermisch rendement dan traditionele boiler dankzij PCM