Ventilatie

Egeda nv heeft voor elk project een gepast ventilatiesysteem dat voldoet aan alle eisen van bewoners of gebruikers. Renovatie of nieuwbouw? Bepaalde energie-eisen? Specifieke vereisten waarop de verse lucht moet worden aangevoerd? Egeda nv heeft altijd de gepaste ventilatieoplossing voor u.

AirTeq

Slimme sensoren

Wij geven inzicht in het binnenklimaat met slimme sensoren!

Ova System

Elementen en accessoires voor recuperatie

Elementen en accessoires voor recuperatie

Electrostatische filtratie

Betere lucht voor een betere levenskwaliteit !

Betere lucht voor een betere levenskwaliteit !

Clima en Buva ventilatiefilters

Voordelige filters voor uw Clima Industries installatie

Voor uw ventilatie-installatie van Clima en Buva heeft u goede kwaliteit filters nodig om uw installatie optimaal te laten functioneren. Bij Egeda bestelt u deze filters met enkele muisklikken voor een aantrekkelijke prijs.

BUVA

Volledig autonoom ventilatiesysteem

Ecostream: een revolutionair, intelligent en volledig autonoom functionerend warmteterugwinningstoestel

Global Plasma Solutions

Binnenlucht die veilig en gezond is

Een gezonder binnenklimaat dankzij bipolaire naaldpunt ionisatie zonder schadelijke bijproducten!

AirFlex – Ingremio

Gespecialiseerde kunststofleidingen van de hoogste kwaliteit

Kunststofleidingen met een extra hoge flexibiliteit die kunnen ingewerkt worden in de betonstructuur

Egeda kanaalsystemen en ventielen

Efficiënte ventilatiekanaalsystemen

Uitgebreid gamma aan kanaalsystemen in verschillende uitvoeringen, voor de meest diverse toepassingen. Alle producten halen luchtdichtheidsklasse D.

Sanitair

Op zoek naar inspiratie voor de badkamer? Een badkamer bouwen of verbouwen is vaak een hele klus. U komt er al snel achter dat het aanbod aan sanitaire producten enorm is. Daar helpen wij u graag mee. Ontdek de veelzijdigheid van de merken Kermi, Kaldewei en Bravat, en wat zij voor u kunnen betekenen in de inrichting van je badkamer. Veel plezier!

B10

Mediterraanse stijl voor in je badkamer

Be a bath, be a ten. Baden en douchevlakken uit composiet en acryl in een aantrekkelijk Mediterraans design   

Kaldewei

100 jaar made in Germany. Kwaliteit uit traditie.

Franz Kaldewei GmbH & Co. KG is wereldwijd partner voor hoogwaardige badkameroplossingen uit superieur Kaldewei geëmailleerd staal.

Kermi

Aus Liebe zum Duschen. Kermi.

De ruimte voor douchen is onze passie. Aus Liebe zum Duschen. KERMI

Bravat

Experience BRAVAT!

In een droombadkamer moet elk accessoire kloppen.

Rookgasafvoer

Rookgassen die een warmtegenerator verlaten bevatten producten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Deze verbrandingsproducten moeten dus correct worden afgevoerd: buiten het gebouw, zonder de gebruiker en zijn buren te hinderen. Bij onvoldoende luchttoevoer en/ of slechte rookgasafvoer gebeurt de verbranding onvolledig en vermengen de rookgassen zich met de omgevingslucht, en loopt men het risico dat het levensgevaarlijke Koolstofmonoxide (CO) gevormd wordt

Egeda Combi-dakkappen

Combi-dakkappen van Egeda: slimme maatwerkoplossingen voor elke situatie.

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten zijn Combi-dakkappen een perfecte oplossing om alle mogelijke doorvoeren in een mooi ogende schoorsteen te laten samenkomen.

Egeda Reno Kit (schouwrenovatie)

Reno Kit van Egeda: eenvoudige renovatietoepassing voor shunt-schouwen

De Reno Kit is een eenvoudig te installeren oplossing voor schoorsteenrenovaties met shunt-schouwen.   Standaard te verkrijgen voor 3 of 5 ketels, afwijkende maten op aanvraag.  

Expo-Inox

Kwaliteit en productie aan nieuwste Europese normen

EXPO-INOX is in Europa één van de grootste fabrikanten van rookgasafvoerkanalen in roestvrij staal en kunststof.

Installatiemateriaal

Egeda levert vanzelfsprekend ook een ruim assortiment installatiesystemen aan, zowel voor sanitair als verwarming: fittingen, koppelingsstukken, afsluitkranen, buizensystemen, enz... Kortom: een compleet gamma aan installatiematerialen, ook onder één dak!

GFS

Unieke mantel met kanaaltjes

Plooibare gasleidingen (PLT) zijn aan een ware opmars bezig in de installatiesector. In een gasinstallatie is het belangrijk om te werken met producten van betrouwbare fabrikanten. In het testlabo van Gas.be werden heel wat PLT-systemen getest, waaronder GFS®, die ook behoort tot de lijst van AGB gekeurde en aanbevolen PLT-buissystemen. Het motto van GFS® luidt […]

ATUSA

Gietijzeren fittingen met witte kern

ATUSA, gelegen in het noorden van Spanje, een centrum van groot belang voor de ijzer- en staalindustrie, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de leiders onder de producenten van smeedbare gietijzeren fittingen met de hoogkwalitatieve kern.

COMISA

Toonaangevend fabrikant van kwalitatief hoogstaande knel- en persfittingen voor sanitair, CV en gas

COMISA werd opgericht in 1969 met als hoofdactiviteit het gieten van messing en de productie van kraanwerk. In de loop der jaren is het bedrijf zich meer en meer gaan specialiseren in artikelen voor sanitair, voor traditionele verwarmingstoepassingen en vloerverwarming.

Kraanwerk bouw & Messing fittingen

Ruim assortiment installatiesystemen

Egeda biedt vanzelfsprekend ook een ruim assortiment installatiesystemen aan, zowel voor sanitair als verwarming: fittingen, koppelingsstukken, afsluitkranen, buizensystemen, enzovoort. Kortom: een compleet gamma aan installatiematerialen, ook onder één dak!

Login

U bent ingelogd.

Naar werkbalk springen