Met onze Reno Kit brengen we de toekomst van schoorsteenrenovatie naar u toe. 

Met het oog op een duurzame toekomst zijn wij, als uw partner voor rookgasafvoer, voor jullie opzoek gegaan naar de ideale renovatie toepassing voor appartementsgebouwen. 

Onze Reno Kit is een eenvoudig te installeren oplossing voor schoorsteenrenovaties van appartementsgebouwen met shunt-schouwen.  

Waarom Onze Reno Kit?  

Amper breekwerk: Traditionele schoorsteenrenovaties kunnen al gauw leiden tot veel breekwerk en hoge kosten. Onze oplossing vraagt geen dure investeringen of ingrijpende veranderingen en bovendien is de klus snel geklaard.  

Budgetvriendelijk: Ons hoofdproduct, de kap, heeft de nodige R&D procedures doorgaan en alle tests doorstaan. De kap wordt gepoedercoat waardoor deze extra bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Voor de installatietoebehoren kunnen we rekenen op verscheidene leveranciers om zo een totaalpakket samen te stellen dat kwalitatief en betaalbaar blijft. 

Eenvoudige Installatie met Flexibels: Onze Kit maakt gebruik van polypropyleen flexibels van Ø80 mm. Deze flexibels zijn buigbaar, voorzien van M/V verbindingen en op gewenste lengte aanpasbaar. Hierdoor is een snelle en eenvoudige installatie mogelijk. 

Uit Stock Leverbaar: We begrijpen het belang van timing en snel kunnen schakelen. Daarom hebben wij onze stock hierop voorzien. Dit voor installaties van 3 tot 5 aan te sluiten ketels. 

Ideale Renovatietoepassing: Onze oplossing is speciaal ontworpen met het oog op renovaties. Of u nu 2, 3, 4 of 5 ketelaansluitingen heeft, onze standaardset past zich aan uw behoeften aan. 

We kunnen u ook renovatie toepassingen aanbieden met afwijkende schachtmaten en/of flexibels van Ø60 mm.

 

Stapsgewijze Installatie met Onze Brochure  

Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we een stapsgewijze handleiding opgesteld. Deze maakt de installatie duidelijk in 4 korte stappen. 

 

 

Waar te verkrijgen? 

Vraag ernaar bij uw lokale groothandel of contacteer onze technieken-afdeling voor een prijsaanvraag. 

 

Wij helpen u graag met het ontwerp en de realisatie van het benodigde product. Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

Verder te ontdekken in ons gamma dakkappen: de Egeda combinatiekap.

De perfecte oplossing om alle mogelijke doorvoeren in een mooi ogende schoorsteen te laten samenkomen.

 

 

Amper breekwerk

Aan alles gedacht:
complete set

Eenvoudige installatie met flexibels