Ingremio is een van de technologisch meest geavanceerde producenten van gegolfde buizen in Europa.

Airflex leidingen zorgen voor het luchttransport in ventilatie- en warmteterugwinningssystemen.

 

Voordelen:

  • De leidingen worden gekenmerkt door een hoge flexibiliteit. Daardoor kan men trajecten op een vrije manier vorm geven, kan men met korte bochten werken, en kan men zich aanpassen aan installatievoorwaarden zonder extra verbindingsstukken en fittingen te moeten gebruiken.
  • Het ontwerp van de leidingen waarborgt een mechanische weerstand tegen samendrukking tot 450N. Hierdoor kunnen de leidingen tijdens de bouwwerkzaamheden ingewerkt worden in de betonstructuur.
  • De dubbelwandige structuur van de leiding met gedeeltelijk ingesloten luchtholtes dempt in grote mate het geluid van de inwendige luchtverplaatsing en zorgt tevens voor thermische isolatie.
  • De leidingen zijn verkrijgbaar in een brede waaier diameters, waardoor een optimale keuze voor de vereisten van het ventilatiesysteem en de constructievoorwaarden kan gemaakt worden.
  • De uiteinden van de leidingen worden tijdens het productieproces beveiligd en verzegeld, en de volledige rol wordt beschermd met een film, waardoor mogelijke verontreiniging tijdens het transport en stockage wordt vermeden.

 

De keuze en de chemische samenstelling van de materialen werd ontwikkeld door het bedrijf lngremio in samenwerking met Poolse onderzoekcentra.

De  desinfecterende  eigenschappen  en  technische  parameters  van  de ventilatieleidingen  Airflex  werden  bevestigd  door  onafhankelijke, geaccrediteerde laboratoria. Het product beschikt over een hygienisch attest van het National Institute of Public Health (PZH).

Deze flexibels zijn eenvoudig te installeren met een verdeelbox. Deze compacte vorm van verbindingen zorgen voor zowel tijd- als plaats besparing. Meer weten over de voordelen en opties van de flexibels? Ontdek alle mogelijkheden in de installatiebrochure.

De leidingen hebben een gladde, antistatische binnenlaag, die aanzienlijk de afzetting en ophoping van stof in de leidingen beperkt.

Quality Management System gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO/TS 16949

Milieuvriendelijke fabricage: productie gaat altijd hand in hand met ecologie

Producten

Airflex Blue

Airflex leidingen zorgen voor het luchttransport in ventilatie- en warmteterugwinningssystemen. De leidingen worden gekenmerkt door een hoge flexibiliteit. Daardoor kan men trajecten op een vrije manier vorm geven, kan men met korte bochten werken, en kan men zich aanpassen aan de omstandigheden op de werf, zonder extra verbindingsstukken en fittingen te moeten gebruiken. Airflex Blue […]

Airflex Spectra

Bij de nieuwe ventilatiekanalen AIRFLEX SPECTRA is het niveau van microbiologische bescherming absoluut uniek en heeft hiermee een voorsprong op alle bestaande producten op de markt. Na een onderzoeksproject van anderhalf jaar heeft Ingremio een nieuwe samenstelling ontdekt van microbiologisch actieve materialen. Deze nieuwe combinatie wordt gebruikt in de nieuwe ventilatiekanalen Airflex Spectra. De bereikte […]

Ventielaansluitstuk

Om de flexibels van Airflex te connecteren met een ventiel voor lucht toe- of afvoer kan men gebruik maken van een ventielaansluitstuk. Dit is beschikbaar in volgende diameters: 3xØ63, 2xØ75 en 1xØ90 De volledige handleiding en extra opties zijn te raadplegen in de installatiebrochure.    

Airflex flexibels verdeelbox

Om de flexibels van Airflex te verdelen doorheen de volledige werf kan men gebruik maken van een verdeelbox, deze is eenvoudig samen te stellen en adaptief in diverse omstandigheden. Benodigdheden Onderplaat Bovenplaat (Ø160 of Ø200) Zijmodule (4xØ63, 3xØ75 of 2xØ90) Set schroeven Binnenclip en dichtingsring op flexibel De volledige handleiding en extra opties zijn te […]

Luchttoevoer- en afvoerventielen

Zowel het luchttoevoer- als luchtafvoerventiel kan verbonden worden met een ventielaansluitstuk dat geconnecteerd wordt met de Airflex flexibels. Meer weten over de voordelen en opties van de flexibels? Ontdek alle mogelijkheden in de installatiebrochure. Producteigenschappen: SR-S/SR-E incl aansluitbus, is een luchtafvoer/ luchttoevoerventiel dat geschikt is voor huizen, kantoren etc. Goede instelmogelijkheden Laag geluidsniveau Snel en eenvoudig […]