Studie van van de Northwestern University toont een verband aan tussen Corona en NPBI

Global Plasma Solutions

Nieuw onderzoek toont effectiviteit van NPBI ionisatie

Nieuw onderzoek dat een kritisch zwak punt van SARS-CoV-2 laat zien toont aan effectiviteit van naaldpunt bipolaire ionisatie (NPBI™) voor luchtzuivering in het aanpakken van de kwetsbaarheden van virussen.

Een studie van de Northwestern University in de Verenigde Staten toont aan dat de positief geladen proteïnespike van het coronavirus zich sterk bindt aan negatief geladen celreceptoren in het menselijk lichaam.

Op basis van hetzelfde principe kunnen de negatieve ladingen die worden geproduceerd door de NPBI-luchtzuiveringstechnologie van GPS het positief geladen coronavirus beïnvloeden, waardoor de binding met de menselijke cellen wordt verzwakt. Lees meer over hoe NPBI de lucht in kantoren, scholen en openbare ruimten veiliger maakt

Lees hier het testrapport

Kijk op https://airplussolutions.com/ voor meer details over hoe de technologie werkt en de voordelen ervan ten opzichte van andere luchtzuiveringstechnieken!

Schonere binnenlucht met minder luchtgedragen fijnstof, schimmels, bacteriën en virussen is dichterbij dan je denkt.

Zie wat GPS kan doen op: https://youtu.be/UnGhKNGwJFw of contacteer ons via info@airplussolutions.com