Comisa heeft een nieuwe mascotte!

Comisa

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan in 2019 willen wij u graag voorstellen aan Hidro, onze nieuwe mascotte. Een mooie geanimeerde verschijning die ons zal vergezellen tijdens onze deelnames aan tentoonstellingen, evenementen en communicatie- en imagoprojecten. Ook al kan de ietwat grappige en speelse verschijning van Hidro misleidend zijn, toch bevat onze mascotte een sterke, bekwame en professionele weerspiegeling van onze eigen essentie.

Van tijd tot tijd zal Hidro de innovaties, curiosa en doelen die Comisa wil bereiken illustreren, door de moderne technologische oplossingen in de sector van de hydro-thermo-hygiëne te laten zien, die door het bedrijf zijn getest en op de markt gebracht.

De hydro-sanitaire sector komt dankzij Hidro binnen het bereik van iedereen.

De creatie van een dynamische mascotte is ontstaan uit het idee om de mechanismen van de sanitaire sector beter te begrijpen, zelfs voor degenen die geen technicus zijn en dus geen specifieke vaardigheden in de sector hebben. Een leuke en sprankelende manier, die iedereen in staat stelt om onze wereld en haar voortdurende groei en evolutie op het gebied van technologie te benaderen. Hidro zal de klant gedurende het hele traject begeleiden en stap voor stap de productieprocessen uitleggen die de industriële realiteit van Comisa kenmerken.

Hidro wacht op u in Egeda. U kunt hem ook ontdekken op onze website en op de Facebook pagina "Comisa S.p.A.". Het Comisa team en Hidro kijken er naar uit u te ontmoeten!