Ecostream WTW behaalt de beste prestaties

Buva

Hightech bedrijf Applied Micro Electronics BV (AME) ontwikkelt en produceert hoogwaardige elektronische producten. Van sensoren, motoren, printplaten en voedingen tot en met complete apparaten. Inclusief bijbehorende besturingstechnieken, software en behuizing, waarbij de klant volledig wordt ontzorgd.

Samen met BUVA heeft het bedrijf in2019 de BUVA EcoStream WTW-unit ontwikkeld; een warmteterugwinunit waarin high-end specificaties zoals een zeer hoog rendement, een lage energieopname en een fluisterstille werking slim zijn gecombineerd met een geavanceerde klokprogrammaregeling, app-sturing en zeer energiezuinige en stille ventilatoren, tegen een zeer gunstige prijs.

Het hele artikel lezen? Klik dan op de link:

https://www.buva.nl/nieuws/nieuwe-wtw-behaalt-de-beste-prestaties-van-de-markt-tegen-een-marktconforme-prijs?