ONZE TOEKOMST IS GROEN

Comisa

We kijken met respect naar de toekomst

We hebben in de loop van onze activiteiten, een ervaring van nu 50 jaar, een groene houding ontwikkeld om voortdurend te proberen technologische oplossingen te vinden die de huidige samenleving en de toekomstige generaties een schonere wereld kunnen garanderen, met als doel het milieu te beschermen. Het behoud van het natuurlijke evenwicht door middel van continue investeringen in hernieuwbare energieën, is de hoeksteen waarop ons werk is gebaseerd. Onze bedrijfsethiek komt met name tot uiting in onze structuren, uitgerust met machines met een lage milieu-impact en in het soort producten dat wij produceren, die gericht zijn op energiebesparing.

 

Geavanceerde oplossingen die schone energie gebruiken

Comisa produceert systemen voor vloerverwarming en -koeling voor vloerverwarming en -koeling die de energie-efficiëntie garanderen. Mede dankzij een team van hooggekwalificeerde vakmensen concentreert Comisa haar productie op alternatieve oplossingen dan die welke de toestand van milieuvervuiling zouden kunnen verergeren. De nieuwe doelstellingen die de industriële pool op het gebied van de groene economie heeft bereikt, zijn mogelijk gemaakt door voortdurende investeringen op basis van ontwikkeling, onderzoek en opleiding van het personeel, die altijd op de hoogte zijn van de nieuwe technologieën die op de markt aanwezig zijn met een lagere milieu-impact.

 

Comisa Energie

Comisa plaatst de optimalisatie van energiebronnen aan de basis van haar bedrijfsgroei. Uit deze uitdaging is de divisie Comisa Energy ontstaan, die tegemoet komt aan de professionele wensen van alle hydrothermische en particuliere sectoren met het creëren van hoogtechnologische en energiebesparende systemen voor vloerverwarming en -koeling.

 

Een realiteit van grote internationale omvang

Door zich te vestigen als een concurrerende realiteit in de sector van de groene economie, heeft Comisa een internationale visie kunnen ontwikkelen die een vergelijking mogelijk maakt met de realiteit van de opkomende hydrothermische -sanitaire sector in de wereld. De sterke band met het grondgebied weerhoudt ons er niet van om onze internationale competentie uit te breiden. Het werkt als een stimulans om de kennis van de sector te blijven verbeteren en implementeren, altijd met het oog op de bescherming van het milieu. Het bedrijf exporteert zijn producten naar Europa, Azië, Noord-Afrika en Zuid-Amerika.

Als u meer informatie wilt over de innovatieve hydrothermische systemen van Comisa Energy, kunt u ons vinden in Via Neziole 27, in Pisogne (BS) of u kunt contact opnemen met Egeda NV info@egeda.be. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen!