And the winner is…

Kermi

Dat kwaliteit loont, blijkt uit de 1e plaats van Kermi in de categorie "Kwaliteit" in het huidige prestatieoverzicht van het bekende Duitse vaktijdschrift Markt Intern.

In de enquête uitgevoerd door dit vakblad wordt de Duitse sanitaire branche gevraagd om hun beoordeling te geven in verschillende categorieën om zo de beste fabrikant van douche- en badschermen te bepalen. Met een zeer divers productaanbod voor elke toepassing en elke inbouwsituatie behaalde Kermi ook de 1e plaats in de categorie "Assortimentsbeleid".

In de algemene rangschikking weet Kermi voor de negende keer, en dus al 18 jaar op rij (!), opnieuw te overtuigen en werd de firma herverkozen tot beste fabrikant van doucheschermen.

De buitengewone kwaliteit "Made in Germany" heeft voor Kermi steeds de hoogste prioriteit. Volgens Kermi waardeert de consument uitstekende kwaliteit steeds meer. Daarom onderstreept Kermi dit thema met het nieuwe filmdocument "Kermi Kwaliteit". De film toont het bedrijf "van binnenuit" en overtuigt in enkele minuten op absoluut authentieke wijze van de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van Kermi douchewanden.

Lees verder op bouwinfo