Liga met beslag: de stralende allrounder van Kermi

Kermi

Wanneer men op zoek is naar een fijne, betaalbare douchewand met beslag voor douche in nis, hoek of U-cabine, kan men niet om de seriemodellen van de LIGA-draaideur heen. En in de matte kleur Soft Wit zorgt hij ook voor een stralend enthousiasme.

Het moderne, jonge beslagprogramma LIGA van Kermi is een echte allrounder met talrijke verschillende uitvoeringen en is bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd. Dankzij vijf millimeter zeer transparant gehard veiligheidsglas is de LIGA-draaideur gemakkelijk te transporteren. Het in de fabriek voorgemonteerde beslag zorgt voor een snelle en eenvoudige montage. Als standaardmodel met een smal muurprofiel of op maat gemaakt met wandbeslag is de LIGA-draaideur geschikt voor elke ruimte en inbouwsituatie. De draaideuren, standaard twee meter hoog en met beslag en handgrepen in chroom, staan voor glazen transparantie en een hoog designkarakter.

De kleur wit speelt een steeds belangrijkere rol in het huidige, trendy badkamerdesign. En ook in de badkamer in White Soft zorgt de LIGA-draaideur voor een frisse wind, zoals dit voorbeeld laat zien. De look van de douchewand laat de kamer stralen en past perfect bij de zachte pastelkleuren.

Lees meer op kermi.be