Airplus Solutions: een alles-in-één oplossing voor gezonde en veilige binnenlucht

GPS AirTeq Buva

Zuivere en frisse lucht is belangijk! Zuurstof is elementair voor de mens. Lucht is leven en gezonde, frisse lucht doet wonderen voor onze gezondheid en welbehagen.

Niets is iets zo vervelend dan je te verliezen in teveel informatie. Daarom gingen wij voor jou een partnership aan met 3 gerespecteerde spelers uit de HVAC-wereld, die elk op hun gebied specialist zijn in één aspect dat bijdraagt tot een gezond binnenklimaat. De website https://airplussolutions.com werd speciaal in het leven geroepen om een overzicht te bieden van oplossingen voor zuivere binnenlucht.

Momenteel vind je op deze website reeds de merken GPS (luchtzuivering door ionisatie) en AirTeq (binnenluchtsensoren) terug. Binnen korte tijd zullen ook de slimme en autonome ventilatieoplossingen van BUVA op deze site terug te vinden zijn.

Meten is weten, en voldoende ventileren is, zeker in coronatijden, super belangrijk! Om te weten of er voldoende geventileerd wordt kan u gebruik maken van onze binnenklimaat sensoren. Al onze sensoren zijn uitgerust met een CO2-sensor. Om onze binnenluchtsensoren te bekijken kan je sinds kort ook terecht op onze NIEUWE WEBSHOP

Terug

Login

U bent ingelogd.

Naar werkbalk springen