Duurzaam douchen met Kermi

Wat zijn duurzame douchewanden?

Om een product duurzaam te noemen moet het voldoen aan een aantal vereisten:

  • Het product gaat lang mee
    Dankzij de lange levensduur van Kermi producten hoeft u minder snel weer een nieuw product te kopen. Bovendien heeft u tot 20 jaar na fabricagestop een levergarantie voor alle onderdelen van het betreffende model.
  • Het product is mensvriendelijk gemaakt
    Alle productiemedewerkers werken in goede omstandigheden en krijgen een passende vergoeding voor hun werk. Kermi: duurzame kwaliteit ‘Made in Germany’
  • Het product is niet giftig
    Kermi producten bevatten geen stoffen die gevaarlijk of giftig zijn voor mensen, dieren of planten. Onze douchewanden zijn vervaardigd uit duurzame, kwaliteitsvolle en makkelijk herbruikbare grondstoffen.

 

Duurzaamheid begint met de keuze voor kwaliteit

 

Duurzaamheid is voor Kermi niet slechts een begrip, het maakt ook deel uit van de Kermi bedrijfscultuur. Doucheoplossingen van Kermi zijn zo ontwikkeld dat ze overal probleemloos gebruikt kunnen worden over generaties heen en in alle situaties.

Bij Kermi staat perfectie op de voorgrond, wat ook blijkt uit het kwaliteits-, milieu– en energiebeheer dat gecertificeerd is volgens ISO 9001, 14001 en 50001. De vermindering van het energieverbruik en van de CO2-uitstoot speelt een belangrijke rol. Het doel is hulpbronnenbesparende en energie-efficiënte producten te ontwikkelen, zowel tijdens de fabricage als in het latere gebruik.  Kermi zet zich ook sterk in voor het vinden van milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van folievrije verpakking en transport. Om het transportgewicht te verminderen en zo de milieubalans te verbeteren, verving zij houten verpakkingen door lichtere maar even functionele kartonnen honingraatpanelen.

Kermi geeft haar producten, fabricagemethoden en werkprocessen zodanig vorm, dat de veiligheid en gezondheid van de medewerkers, klanten en gebruikers en het milieu geen gevaar lopen.

 

Gegarandeerde duurzaamheid in de badkamer

Een belangrijk aspect bij de planning is zeker ook dat u niet alleen voor een korte periode, maar dat u ook voor een langere tijd puur plezier kunt beleven aan uw nieuwe douchescherm. In dit opzicht kunt u volledig vertrouwen op het assortiment van Kermi. Elk douchescherm van Kermi is vervaardigd volgens de strengste kwaliteitsnormen en voorzien van een keurmerk van de Duitse technische keuringsdienst (TüV) voor stabiliteit, spatwaterdichtheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Voor het geval er toch ooit iets zou mislopen, verleent Kermi service en een garantie van twee jaar bij fabricage- en materiaal-fouten. Zelfs als er een onderdeel stuk gaat na lange tijd, is er geen probleem. Bij Kermi hebt u 20 jaar na fabricagestop van het betreffende model een levergarantie voor alle onderdelen!

De kwaliteit van een douchescherm is ook afhankelijk van de veiligheid. Voordat een douchescherm van Kermi op de markt komt, wordt ze onderworpen aan strenge veiligheidscontroles.

De slingertesten met zware zandzakken die het glaswerk met volle kracht raken, verzekeren dat het glas niet breekt of uit het profiel valt als bijvoorbeeld iemand ertegen valt. Enkel na het slagen voor deze test, geeft de Duitse technische keuringsdienst (TüV) voor doucheschermen de goedkeuring voor gecontroleerde veiligheid.

 

 

Terug

Login

U bent ingelogd.

Naar werkbalk springen