Maatwerk Douchewanden van Kermi – Dé oplossing voor unieke situaties

Of je nu de dag begint met een verkwikkende douche, even ontspant, je zorgen van je afspoelt, of je klaarmaakt om de wereld in te stappen, één ding is zeker: jij verdient het allerhoogste comfort tijdens het douchen !

Daarom verdient jouw badkamer de allerhoogste aandacht en moet deze perfect aansluiten bij jouw behoeften en stijl.

 

Binnen het standaardgamma van Kermi zijn er reeds ontelbaar veel mogelijkheden: 17 modellen in een veelvoud van standaardafmetingen en dan nog eens tientallen variaties met handvaten, kleuren en glasdecors in het KERMIEXTRA-programma. Als dit echter niet voldoet, roept dat heel wat vragen op.

Wij hebben de vragen die we het meest krijgen voor jullie beantwoord.

 

Wat maakt maatwerk douchewanden van Kermi anders dan standaard opties?

Maatwerk douchewanden worden aangepast aan de specifieke afmetingen en vormen van jouw badkamer, zoals schuine wanden, uitsnijdingen of uitsparingen. Ook speciale boringen behoren tot een van de vele opties.

 

 

Hoe werkt het proces van het verkrijgen van maatwerk douchewanden?

Het proces is eenvoudig. Neem contact op met jouw groothandel of installateur. Samen met onze experts zorgen zij ervoor dat de maatwerk douchewand perfect past bij jouw unieke ruimte. Na een vakkundige opmeting door jouw installateur of onze eigen technische dienst, wordt de douchewand op maat gemaakt en vakkundig geïnstalleerd.

 

Welke voordelen biedt maatwerk nog meer?

Maatwerk douchewanden van Kermi bieden niet alleen een perfecte pasvorm, maar ze laten je ook kiezen uit verschillende afwerkingen en glasopties, waardoor je jouw badkamer een persoonlijke touch kunt geven. Bovendien kunnen we rekening houden met eventuele specifieke wensen, zoals grepen of handdoekhouders op specifieke locaties.

 

Is maatwerk duurder dan standaard douchewanden? 

Hoewel maatwerk douchewanden in eerste instantie iets duurder kunnen lijken dan standaardopties, bieden ze een uitstekende waarde voor jouw geld. Je krijgt immers een product dat perfect past en voldoet aan jouw exacte specificaties, wat uiteindelijk zorgt voor een naadloze en esthetisch aantrekkelijke badkamer. Bovendien bieden wij gratis maatopname op een heel aantal reeksen.

 

 

Welke garanties biedt Kermi op maatwerk douchewanden?

Kermi staat bekend om de kwaliteit van haar producten. De producten hebben de sterkste testen doorstaan en bovendien bieden we 20 jaar verkrijgbaarheidsgarantie op onderdelen. Je kunt dus met een gerust hart duurzaam genieten van jouw badkamer.

 

Kortom, maatwerk douchewanden van Kermi bieden de ideale oplossing voor diegenen die een unieke badkamer willen creëren. Onze experts staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van opmeting tot installatie. Laat ons jouw droombadkamer realiseren met maatwerk douchewanden die perfect passen bij jouw unieke situatie.

Terug

Login

U bent ingelogd.

Naar werkbalk springen