De badkamer: een veilige haven in stressvolle tijden

Kaldewei

Badkameroplossingen van Kaldewei creëren wellnessoases voor uw eigen huis

KALDEWEI, Ahlen, juni 2020 – Op dit moment brengen mensen erg veel tijd door in hun eigen huis. Tussen het thuiswerken, kinderen opvoeden en de andere dagelijkse beslommeringen door blijft er vaak weinig ruimte over voor ontspannende en rustgevende momenten. Hierbij is met name de badkamer als ruimte van rust en stilte waar je je even kunt terugtrekken het meest geschikt om nieuwe energie op te doen. Als fabrikant van premium badkamers is Kaldewei niet allen een designliefhebber, maar ook een bron van inspiratie voor de ontspannen pauze thuis: met de wastafelschaal Miena, het ligbad Meisterstück Conoduo en de douche Conoflat wordt de badkamer door een perfect op elkaar afgestemd design een stijlvolle plek om u te ontspannen.

 

Stuur uw zintuigen op reis met het Meisterstück Conoduo

Het Meisterstück Conoduo vormt de basis voor een rustgevende badkamer. Het ligbad overtuigt met zijn elegante design en perfecte esthetiek: architectonisch, geometrisch, naadloos. Voor een perfecte badkamerervaring zorgt naar wens ook het badkamer-audiosysteem Sound Wave. Zo wordt het ligbad een stijlvolle klankkast. Met een smartphone, laptop of tablet beleeft u via Bluetooth uw eigen muziekcollectie op volledig nieuwe wijze. U hoeft alleen nog maar achterover te leunen en te ontspannen. Bijvoorbeeld met behulp van het ligbadkussen van Kaldewei. Het kussen past zich perfect aan uw nek aan. De stevigheidsgraad kan bovendien via een ventiel flexibel worden ingesteld.

 

De gelijkvloerse douche Conoflat maakt het designconcept compleet

Voor veel comfort zonder beperkingen biedt Kaldewei ook obstakelvrije oplossingen die in een moderne badkamer niet mogen ontbreken. De gelijkvloerse douche Conoflat is dankzij het doordachte designconcept geschikt als perfecte optische aanvulling op het smaakvolle Conoduo ligbad en biedt een extreem vlak design zonder struikelranden. De geëmailleerde afvoerkap voegt zich hierbij harmonieus in het gelijkvloerse oppervlak van de douche. Tenslotte ronden de wastafelschalen Miena de optische reis van uw zintuigen in uw eigen badkamer af. Zacht, elegant en in prachtige kleuren met puristisch design voegt de klassieke productserie van de traditionele onderneming zich in het op elkaar afgestemde wellnessconcept voor de eigen badkamer.

 

Duurzaam, hygiënisch en met een lange levensduur: geëmailleerd staal van Kaldewei

Juist in deze tijd is hygiëne uiterst belangrijk. Dat geldt in het bijzonder voor de eigen badkamer. Net als bij alle andere kwaliteitsproducten maakt Kaldewei ook dit badkamerconcept gebruik van hun unieke materiaal: het superieur geëmailleerd Kaldewei staal. Het porievrije glazen oppervlak garandeert hygiëne en een uiterst eenvoudig onderhoud. Vuil en ziektekiemen worden bij het handenwassen eenvoudig weggespoeld met het water, zonder moeizaam navegen en poetsen. Het materiaal is bovendien uiterst robuust, zodat cosmetica en reinigingsmiddelen er geen invloed op hebben. Een ander pluspunt van geëmailleerd staal is dat het zeer goed kan worden gerecycled, tot wel 100 procent. Zo is het elegante samenspel uit staal en glas niet alleen een optische blikvanger, maar ook een mogelijkheid om uw steentje bij te dragen aan het zuinig omgaan met grondstoffen.

 

Fotobron: KALDEWEI

 

Een doordacht en op elkaar afgestemd designconcept: met de wastafelschalen Miena, het Meisterstück Conoduo en de douche Conoflat maakt u van uw badkamer een wellnessoord bij u thuis.

 

Afgebeelde producten: Wastafelschalen Miena in alpinewit, Kaldewei Meisterstück Conoduo in alpinewit en douche Conoflat in Woodberry Brown

Fotobron: KALDEWEI

 

Het Meisterstück Conoduo biedt een uitstekende basis voor een wellnessverblijf in uw eigen badkamer. Het ligbad kan naar wens extra worden voorzien van het exclusieve Sound Wave-systeem.

 

Afgebeelde producten: Meisterstück Conoduo in alpinewit

 

Fotobron: KALDEWEI

 

Het gelijkvloerse douchevlak Conoflat overtuigt door zijn puristische design en zijn functionaliteit voor een obstakelvrije badkamer. De kleur Woodberry Brown mat uit de Kaldewei Coordinated Color Collection maakt het kleurconcept optimaal compleet.

 

Afgebeelde producten: Douche Conoflat in Woodberry Brown

 

 

 

Over KALDEWEI

Meer dan 100 jaar KALDEWEI – sinds 1918 en gedurende vier generaties heeft Franz Kaldewei GmbH & Co. KG zich ontwikkeld tot wereldwijde partner voor hoogwaardige badkameroplossingen van superieur geëmailleerd Kaldewei staal. Met een productportefeuille van meer dan 600 douchevlakken, wastafels en ligbaden biedt de premiumfabrikant perfect op elkaar afgestemde oplossingen voor de projectbouw en voor particuliere opdrachtgevers – op basis van uniform materiaal en een harmonieus design. De onderneming werkt samen met internationaal gerenommeerde designbureaus en ontving meer dan 150 onderscheidingen. Voor het unieke merkleiderschap werd KALDEWEI bekroond met de German Brand Award in Gold. In 2018 ging een langdurige samenwerking van start met de natuur- en milieubeschermingsorganisatie WWF. Kaldewei ondersteunt hierbij het WWF-oceaanbeschermingsprogramma, dat zich inzet voor het terugdringen van het plastic afval in de oceanen.

 

Bron: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

 

Perscontact:

 

Franz Kaldewei GmbH & Co. KG                                               Tel. +49 2382 785 209
Marcus Möllers                                                                        Fax +49 2382 785 8209
Postfach 17 61                                                                marcus.moellers@kaldewei.de

59206 Ahlen, Duitsland                                                                     www.kaldewei.com

 

achtung! GmbH                                                                       Tel. +49 40 450 210 888
Strassenbahnring 3                                                                       kaldewei@achtung.de

20251 Hamburg, Duitsland                                                                   www.achtung.de

 

 

Meer informatie en beeldmateriaal vindt u in het Kaldewei-perscentrum op www.kaldewei.de