Waardevastheid ontmoet duurzaamheid

Kaldewei

Een goed gevoel met badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd Kaldewei staal

KALDEWEI, Ahlen, maart 2019. - Alle badkameroplossingen van Kaldewei worden uit superieur geëmailleerd staal gemaakt en vormen zo het belangrijkste onderdeel van het Kaldewei DNA. Robuust staal en hoogwaardig glas gaan een onverbrekelijke verbinding aan tot de unieke grondstof waarover klanten en partners over de hele wereld enthousiast zijn. Het hightech-materiaal niet alleen door de hoogwaardige met zijn poriënvrije en glasharde oppervlak overtuigt niet alleen door het hoogwaardige uiterlijk en zijdezacht gevoel, maar ook door de krachtige functionaliteit en bijzondere duurzaamheid. De tijdloos mooie douchevlakken, wastafels en ligbaden van de premiumbadkamerfabrikant creëren een zeer bijzondere waardevastheid. En daarmee het goede gevoel dat de klant voor de komende tientallen jaren de juiste beslissing voor de badkamer heeft genomen.

 

Een van de redenen voor de kwaliteit van het materiaal is het unieke recept dat Kaldewei gebruikt voor het in eigen beheer produceren van het emaille. Dankzij 100 jaar ervaring ontstaan fascinerende badkameroplossingen met een zinnenstrelende esthetiek en oppervlakken, die voor een blijvende waarde in de badkamer zorgen. Klanten over de hele wereld zien en ervaren dit iedere dag opnieuw. En weten het te waarderen.

 

Hightech-materiaal met bijzondere eigenschappen

In geëmailleerd staal gaan de sterke kanten van de materiaalonderdelen staal en glas een ideale symbiose aan. Staal staat voor robuustheid, belastbaarheid en vormstabiliteit. Glas is mooi en voelt heerlijk aan, het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. De badkameroplossingen van Kaldewei voldoen aan nieuwe, moderne vereisten met innovatieve oppervlakbehandelingen, zoals de antislip Secure Plus-emaillering.

 

Een goed gevoel

Superieur geëmailleerd Kaldewei staal bestaat uit natuurlijke grondstoffen en is niet alleen waardevol, mooi en functioneel, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Met behulp van moderne productieprocessen worden zo tijdloos mooie badkamerobjecten gecreëerd. Dankzij de unieke materiaalvoordelen hebben producten van Kaldewei een zeer lange levensduur, die nog eens wordt bevestigd door de fabrieksgarantie van 30 jaar. Alle producten uit superieur geëmailleerd Kaldewei staal zijn 100 procent recyclebaar. Ze kunnen volledig en eenvoudig weer worden hergebruikt als grondstof. Dit geeft niet alleen een goed gevoel omdat hiermee waardevolle hulpbronnen worden gespaard. Het superieure materiaal voelt ook aangenaam aan tijdens het baden, douchen of wassen.

 

Een grondstof die 100 procent natuurlijk en recyclebaar is, de allermodernste productieprocessen, zorg voor het milieu en verantwoordelijkheid voor natuurlijke hulpbronnen, dit alles is onlosmakelijk verbonden met de naam Kaldewei en geëmailleerd staal. En er zijn vele goede gronden waarom badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd Kaldewei staal nu en in de toekomst opvallen door een zeer bijzondere waardevastheid.

 

 

Over KALDEWEI

100 jaar KALDEWEI – sinds 1918 en gedurende vier generaties heeft Franz Kaldewei GmbH & Co. KG zich ontwikkeld tot wereldwijde partner voor hoogwaardige badkameroplossingen van superieur geëmailleerd Kaldewei staal. Met een productportefeuille van meer dan 600 douchevlakken, wastafels en ligbaden biedt de premiumfabrikant perfect op elkaar afgestemde oplossingen voor de projectbouw en voor particuliere opdrachtgevers – op basis van uniform materiaal en harmonieus design. De onderneming werkt samen met internationaal gerenommeerde designbureaus en ontving meer dan 150 onderscheidingen. Voor het unieke merkleiderschap werd KALDEWEI bekroond met de German Brand Award in Gold. In 2018 ging een langdurige samenwerking van start met de natuur- en milieubeschermingsorganisatie WWF. Kaldewei ondersteunt hierbij het WWF-oceaanbeschermingsprogramma, dat zich inzet voor het terugdringen van het plastic afval in de oceanen.

 

Bron: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

 

Perscontact:

 

Franz Kaldewei GmbH & Co. KG                                               Tel. +49 2382 785 210
Laura Kosak                                                                             Fax +49 2382 785 8210
Postfach 17 61                                                                        laura.kosak@kaldewei.de

59206 Ahlen, Duitsland                                                                     www.kaldewei.com

 

achtung! GmbH                                                                       Tel. +49 40 450 210 888
Strassenbahnring 3                                                                       kaldewei@achtung.de

20251 Hamburg, Duitsland                                                                   www.achtung.de

 

 

Meer informatie en beeldmateriaal vindt u in het Kaldewei-perscentrum op www.kaldewei.com

 

Fotobron: KALDEWEI

 

Geëmailleerd staal van Kaldewei: robuust staal en hoogwaardig glas gaan een onverbrekelijke verbinding aan en vormen zo de unieke grondstof waarover klanten en partners over de hele wereld enthousiast zijn. Tijdloos mooie douchevlakken, wastafels en ligbaden van Kaldewei creëren een zeer bijzondere waardevastheid - en daarmee het goede gevoel dat de klant voor de komende tientallen jaren de juiste beslissing heeft genomen voor zijn of haar badkamer.

 

Afgebeelde producten: Kaldewei badkuip Meisterstück Incava, douchevlak Conoflat, opzetwastafel Silenio

 

Fotobron: KALDEWEI

 

Dankzij 100 jaar ervaring ontstaan bij Kaldewei fascinerende badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd staal die zinnenstrelend mooi zijn en aangenaam aanvoelen en voor een blijvende waarde in de badkamer zorgen. Klanten over de hele wereld zien en ervaren dit iedere dag opnieuw. En weten het te waarderen.

 

Afgebeeld product: Kaldewei douchevlak Conoflat

 

Fotobron: KALDEWEI

 

Een grondstof die 100 procent natuurlijk en recyclebaar is, de allermodernste productieprocessen, zorg voor het milieu en verantwoordelijkheid voor natuurlijke hulpbronnen, dit alles is onlosmakelijk verbonden met de naam Kaldewei en geëmailleerd staal.

 

Afgebeeld product: Kaldewei opzetwastafel Silenio

 

Fotobron: PSJ Invest company

 

Niet alleen particuliere opdrachtgevers en moderniseerders kiezen voor badkameroplossingen van Kaldewei. Ook architecten en hoteliers zijn onder de indruk van de bijzondere eigenschappen en voordelen van het materiaal superieur geëmailleerd Kaldewei staal. In de penthouses van de V Tower in Praag nodigen de ligbaden Meisterstück Centro Duo Oval uit tot een ontspannen badbeleving. Dit elegante ligbadmodel van Kaldewei staat voor de allerhoogste elegantie en kwaliteit en sluit perfect aan op het luxueuze interieur.

 

Fotobron: KALDEWEI/Evelyn Dragan

 

Kaldewei is de enige badkamerfabrikant die zelf zijn emaille in de eigen fabriekssmelterij produceert.

 

Fotobron: KALDEWEI/Evelyn Dragan

 

Het emaillerecept werd in het laboratorium van Kaldewei ontwikkeld en is in de loop van decennia steeds verder verfijnd. Hierbij worden grondstoffen uit zes continenten verwerkt.