Kaldewei ontvangt iF Design Award 2021

Kaldewei

De nieuwe Kaldewei wastafelschaal MING uit duurzaam geëmailleerd staal ontvangt de iF Design Award 2021.

De MING wastafelschaal van geëmailleerd staal van Kaldewei overtuigt door zijn elegante silhouet en perfect geglazuurd oppervlak. Kaldewei is nu voor het toonaangevende, hoogwaardige design van het model onderscheiden met de gerenommeerde iF Design Award 2021. De premiumfabrikant overtuigde de jury van de designprijs met een uniek productprofiel dat traditie en een moderne look op karakteristieke wijze combineert met een absolute materiaalkwaliteit van duurzaam geëmailleerd staal.

De exquise MING-schaal van Kaldewei valt op door elegante lijnen, een grote binnendiepte en een zachte, verfijnde rand. De traditionele contouren zijn geïnspireerd door Chinese mingvazen en worden vervaardigd uit geëmailleerd staal met een lange levensduur. Dit materiaal is tot 100% recyclebaar en daarom uiterst duurzaam.

 

 

Lees verder op kaldewei.nl