Superplan Zero – Super gelijkvloers

Kaldewei

De SUPERPLAN ZERO is een gelijkvloers douchevlak uit duurzaam geëmailleerd staal. De drempelloze toegang en de uiterst scherpe hoeken laten het elegante douchevlak stralen ten opzichte van de tegels. Een extra royaal stavlak met nauwelijks waarneembare helling en de dicht bij de wand geplaatste afvoer garanderen bijzonder douchegenot. Bovendien voldoet het omvangrijke assortiment aan afmetingen en kleuren aan bijna alle wensen qua vormgeving en individualisering. Ook de professional is volledig overtuigd dankzij de tijdbesparende inbouw met de KALDEWEI installatiesystemen en de lage opbouwhoogte - zelfs bij grootformaat douches. Laat u inspireren!

 

  • De SUPERPLAN ZERO is van drie zijden drempelloos te betreden en voegt zich zonder hoogteverschil in het totaalbeeld van de vloer in. Superplan Zero zorgt voor een breed ruimtegevoel.
  • Heldere randen en scherpe hoekradii voor minimale voegen en een uniforme look. Zo laat de SUPERPLAN ZERO zich in ieder tegelpatroon in de badkamer optimaal integreren.
  • Tot wel 25% minder opbouwhoogte voor eenvoudige, gelijkvloerse inbouw - ook bij grote formaten.
  • 55 afmetingen en de KALDEWEI kleur- en oppervlakvariaties bieden inspiratie en volledige flexibiliteit bij het vormgeven van de douchezone

 

Bekijk ons ook in het nieuwe