Quaruna mat zwart

Bevestig je badkameraccessoires in een handomdraai dankzij de gepatenteerde kleeftechniek van BRAVAT

Bravat

Wil je je badkamer opfrissen zonder veel geld uit te geven? Enkele goedgekozen accessoires volstaan om de uitstraling van een ruimte te veranderen. De sfeer van je badkamer wordt namelijk niet alleen bepaald door het sanitair, de tegels en de meubels, maar ook door de toebehoren. Met de stijlvolle en duurzame badkameraccessoires van BRAVAT geef je je badkamer makkelijk en snel een frisse, eigentijdse look.

Dat het ‘m in de details zit, wist Roman Dietsche al in 1873. In dat jaar richtte de ambitieuze Duitse jongeman de firma BRAVAT op. Wat begon met de productie van houten badkameraccessoires in een kleine werkplaats in het Zwarte Woud, groeide in de loop der jaren uit tot een groot en succesvol bedrijf. Vandaag de dag heeft BRAVAT een ruim assortiment aan sanitaire producten die aan de behoeften van de hedendaagse gebruiker voldoen.

De ontwerpers volgen de trends op het vlak van badkamerinrichting op de voet en de ingenieurs zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende ideeën. Het resultaat is een uitgebreid gamma van badkamertoebehoren voor iedere stijl met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten, gaande van zeepbakjes en -dispensers tot inox emmers en cosmetische spiegels, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen vocht en kalkafzetting.

 

Innovatieve verlijmingstechniek

Niet enkel qua vormgeving, maar ook op het gebied van techniek toont BRAVAT zich van zijn innovatieve zijde. In 2006 pakte de Duitse producent uit met zijn gepatenteerde kleeftechniek, een methode die het mogelijk maakt om accessoires te bevestigen zonder te boren. Sindsdien werd de procedure continu verder ontwikkeld en verbeterd.

Tegenwoordig bevat het portfolio van BRAVAT een groot aantal producten die op twee manieren bevestigd kunnen worden. De verlijmbare accessoires worden in de catalogus aangeduid met het pictogram ‘Lijm & Schroef’ zoals hieronder afgebeeld.

Pictogram lijm & schroef

De meeste BRAVAT-producten kunnen op twee manieren gemonteerd worden: door te schroeven of met de daarvoor bestemde lijm.

 

Eenvoudige en praktische montage

Met de kleeftechniek van BRAVAT wordt de installatie van badkamertoebehoren kinderspel. Je hoeft geen handige Harry te zijn en eigen gereedschap heb je evenmin nodig, want het installatiemateriaal wordt meegeleverd. De bevestigingslijm is apart verkrijgbaar en kan je eenvoudigweg bijbestellen.

Naast de makkelijke montage biedt de verlijmingstechniek van BRAVAT de volgende voordelen:

  • Geen lawaai, stof of vuil
  • Geen risico op het doorboren van leidingen of draden
  • Geen beschadiging van tegels door boorgaten
  • Geschikt voor vrijwel elk belastbaar oppervlak(*), ook bij een vochtige ondergrond
  • Stabiel en met een hoge belastbaarheid
  • Geen wachttijd, want geen nabehandeling nodig
  • Achteraf eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten achterblijven

Bezoek onze website voor de instructievideo en handige montagetips: Bravat - Egeda

(*) Niet geschikt voor vuil- en waterafstotende nano-oppervlakken. De kleefstof hecht zich niet aan de coating vast door het zogenaamde lotuseffect.