Makkelijk een douchewand plaatsen, dat doe je met Kermi

Kermi

Wil je makkelijk een douchewand plaatsen dan heb je bij KERMI een waaier aan mogelijkheden. Naast de trendcollecties heeft de fabrikant van sanitairproducten ook modellen die tot het vaste gamma behoren, de zogenaamde PROJECT doucheschermen. Deze omvatten drie reeksen, met name STINA, CADA XS en RAYA. Wil je makkelijk een douchewand plaatsen dan biedt KERMI de juiste doucheoplossing voor elke badkamersituatie en ieders budget.

Iedere PROJECT reeks is verkrijgbaar met de optie KermiCLEAN, een onderhoudsvriendelijke conditioneringslaag voor het glas die een beschermingslaag vormt en voorkomt dat opgedroogde waterdruppels, zeepresten en vuil- en kalkresten zich aan de douchewand hechten. Dankzij de KermiCLEAN-laag reinig je je douchescherm met een minimale inspanning. Bovendien heb je minder schoonmaakmiddel nodig. Met KermiCLEAN win je dus tijd, bespaar je geld én draag je je steentje bij aan natuurbehoud.

STINA: degelijk en budgetvriendelijk

Met de PROJECT doucheschermen van STINA kies je voor robuuste kwaliteit aan een zachte prijs. Deze stevige douchewand is bestand tegen dagdagelijkse belastingen en past in vrijwel iedere badkamer. Naargelang je inrichting kan je kiezen voor een draai-, pendel- of schuifdeur. De glaswand is gemaakt van gecertificeerd veiligheidsglas en de profielen, scharnieren, verbindingen en handgrepen uit hoogwaardig metaal.

 

Makkelijk een douchewand plaatsen met Kermi, “STINA"

CADA XS: stijlvol en eenvoudig te installeren

In vergelijking met de STINA heeft de CADA XS een hogere graad van voormontage. Wil je makkelijk een douchewand plaatsen dan is de CADA XS een prima keuze. Daarnaast wordt deze reeks gekenmerkt door een eigentijds design en een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

 

: Makkelijk een douchewand plaatsen met Kermi, “CADAXS”

 

RAYA: strak en luxueus

‘Less is more’ luidt het bekende Engelse gezegde. De rechtlijnige vormen en slanke profielen geven de RAYA een strakke, moderne uitstraling. De ergonomische handgrepen voegen een extra vleugje luxe toe aan deze bodemloze doucheoplossing. Dankzij het intelligente compensatie- en maatsysteem past deze douchewand zich perfect aan jouw doucheruimte aan. Tot slot is de optie KermiCLEAN bij deze reeks beschikbaar zonder meerprijs.

 

Makkelijk een douchewand plaatsen met Kermi, “KAYA”

 

Makkelijk een douchewand plaatsen ‘made in Germany’

KERMI geldt al decennialang als een gevestigde waarde op het gebied van sanitairproducten. Maar liefst negen keer op rij riep het bekende Duitse vaktijdschrift Markt Intern het bedrijf uit tot beste fabrikant van doucheschermen. Een verdiende titel, want met kwaliteit ‘made in Germany’ als handelsmerk is KERMI synoniem aan degelijkheid, betrouwbaarheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid. Met Kermi kan je makkelijk een douchewand plaatsen met een eigentijds design.

Naast een superieure kwaliteit draagt KERMI ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo draagt de lange gebruikslevensduur van de producten bij aan een efficiënte omgang met grondstoffen en het verkleinen van de afvalberg. Daarbovenop wordt het productieproces voortdurend geoptimaliseerd om dit zo veilig en energiezuinig mogelijk te laten verlopen.
Tot slot is KERMI sterk in maatwerk. Mocht je binnen het aanbod aan PROJECT doucheschermen toch niet vinden wat je zocht of heb je een bijzondere badkamersituatie die om een oplossing op maat vraagt, dan ben je bij KERMI aan het juiste adres. Het KERMI Extra-gamma biedt tal van mogelijkheden waarmee je makkelijk een douchewand plaatsen kan op maat van jouw badkamer. Naast maatwerk behoren overigens ook gepersonaliseerde glasdecors tot de mogelijkheden.

Ontdek de verschillende PROJECT reeksen op onze website https://egeda.be/product/projects/ of bezoek een toonzaal in jouw buurt https://www.kermi.be/nl_be/douchedesign-be/project-doucheschermen/.

Aan de hand van het volgende filmpje kan je alvast kennis maken met de Kermi kwaliteit. Voor Kermi douchedesign hebben de industriële professionaliteit van de productie en de uitzonderlijke kwaliteit ‘made in Germany’ het allerhoogste belang. Het filmpje geeft je in een notendop een duidelijk beeld van de buitengewone kwaliteit en duurzaamheid van Kermi doucheschermen.