Project doucheschermen van Kermi, Egeda

Project doucheschermen van KERMI | een betaalbare kwaliteit

Kermi

Is je douchescherm aan vervanging toe? Met de project doucheschermen van KERMI vind je gegarandeerd een kwalitatieve douchewand die aan al jouw wensen voldoet.

De project doucheschermen van KERMI. Stina, Cada XS en Raya.

De reeksen STINA, CADA XS en RAYA bieden een oplossing voor iedere badkamerruimte en elk budget.

De project doucheschermen van KERMI overtuigen niet alleen optisch, maar ook kwalitatief. Bij de productie worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Dit resulteert in stabiele constructies die bestand zijn tegen dagdagelijkse belastingen. Daarbovenop zijn de doucheschermen van KERMI duurzaam. De Duitse sanitairfabrikant draagt namelijk bij aan milieubehoud door een efficiënte omgang met grondstoffen en energie.

Op het vlak van onderhoudsgemak scoren de PROJECT reeksen eveneens hoog. Alle modellen zijn beschikbaar met de optie ‘KermiCLEAN’, een beschermlaag die voorkomt dat opgedroogde waterdruppels, zeep-, vuil- en kalkresten zich aan de douchewand hechten. Dankzij deze onderhoudsvriendelijke conditioneringslaag reinig je je douchescherm eenvoudig en snel. Bovendien heb je minder schoonmaakmiddelen nodig.

Tot slot kies je met een PROJECT douchescherm van KERMI voor betrouwbaarheid op lange termijn, want de sanitairfabrikant garandeert een beschikbaarheid van twintig jaar op alle onderdelen na stopzetting van de productie van het desbetreffende model.

De robuuste en budgetvriendelijke STINA

In de reeksen project doucheschermen van KERMI staat de reeks STINA voor kwaliteit ‘made in Germany’ aan een betaalbare prijs. Met verschillende opstellingsvarianten, zoals een draai-, pendel- of schuifdeur, en met een verstelmogelijkheid van 25 mm per wandprofiel past de STINA in vrijwel elke badkamerruimte. Dit douchescherm heeft een standaardhoogte van 1950 mm. De profielen zijn gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd aluminium en verkrijgbaar in zilver hoogglans.

 

Project doucheschermen van Kermi, Egeda

De stijlvolle en eenvoudig te installeren CADA XS  

Voor wie een hogere graad van voormontage wenst, is in de project doucheschermen van KERMI de CADA XS, uit het middensegment, de ideale keuze. Naast een eenvoudige installatie en een breedte-verstelbereik van 25 mm, wordt deze reeks gekenmerkt door een eigentijds design, een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en functionele finesse. Alle draaideurverbindingen beschikken over een liftsysteem dat zorgt voor een makkelijke opening en sluiting van de douchedeur.

De CADA XS heeft een standaardhoogte van 2000 mm. De aluminium profielen zijn beschikbaar in zilver hoogglans of in het wit. Een aantal geselecteerde uitvoeringen zijn eveneens verkrijgbaar in elegant soft zwart.

 

Project doucheschermen van Kermi, Egeda

 

De strakke, luxueuze RAYA met slanke profielen

De RAYA oogt modern en elegant met zijn bodemvrije opstelling en slanke profielen. Van de drie reeksen project doucheschermen van KERMI biedt deze serie het meeste flexibiliteit, zowel qua opties als qua aanpassingsmogelijkheden tijdens de installatie.

De RAYA heeft een onzichtbaar verstelbereik in de breedte, waardoor het douchescherm in quasi iedere badkamerruimte past. Indien gewenst, kunnen ook individuele ontwerpen op maat uitgevoerd worden.

De doucheschermen hebben een standaardhoogte van 1850 of 2000 mm en de profielen zijn verkrijgbaar in zilver hoogglans, zilver mat en soft zwart uitvoering. De RAYA blinkt echter niet alleen uit op het gebied van vormgeving, maar ook qua functionaliteit. De draaideur met geïntegreerd liftsysteem is eenvoudig te bedienen en kan gemakkelijk naar binnen en naar buiten worden geopend. Het ergonomische greepdesign zorgt ten slotte voor extra comfort.

 

Project doucheschermen van Kermi, Egeda

 

De PROJECT doucheschermen van Kermi zijn beschikbaar in deze toonzalen.