Laat alle stress van je afglijden in een bad van KALDEWEI

Kaldewei

Wat is er heerlijker op het einde van een drukke dag dan een ontspannend bad? Baden is een vorm van zelfzorg. Het is even de pauzeknop indrukken om tot rust te komen en te genieten, alleen of met z’n twee. Omdat het ideale bad er voor iedereen anders uitziet, biedt KALDEWEI een ruime keuze aan baden in verschillende vormen, maten en kleuren.

KALDEWEI geëmailleerd staal

Ondanks hun verscheidenheid hebben alle KALDEWEI-baden twee dingen gemeen: de tijdloos elegante vormgeving en het duurzame, kwalitatief hoogstaande materiaal. Alle KALDEWEI-producten zijn gemaakt van KALDEWEI geëmailleerd staal dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en volledig herbruikbaar is. Omdat alle onderdelen heropgenomen kunnen worden in de materialenkringloop passen de producten van KALDEWEI perfect binnen het concept van een circulaire economie.

Inbouwbaden en vrijstaande ligbaden

Het uitgebreide gamma van KALDEWEI omvat inbouwbaden en vrijstaande ligbaden. Een klassieke inbouwvariant geeft je badkamer een tijdloze uitstraling. Bovendien is een ingebouwd bad ook geschikt voor kleinere badkamers.

Wanneer we het over inbouwbaden hebben, kunnen we niet om deze klassiekers omheen: de Saniform en de Cayono. De Saniform is een rechthoekig eenpersoonsligbad met een aan het voeteneinde gepositioneerde afvoer. Het brede ruggedeelte en de ergonomische vorm voegen extra comfort toe.

De Cayono-baden zijn verkrijgbaar in twee versies: de Cayono (Star) is een eenpersoonsbad, terwijl de Cayono Duo ruimte biedt voor twee personen. De tweepersoonsvariant is herkenbaar aan de centraal gepositioneerde afvoer en overloop.

Met hun rechte lijnen en consequente geometrie creëren de Cayono-baden rust en harmonie in je badkamer. Het functionele ontwerp met stijle zijwanden zorgt voor een zeer ruime binnenruimte, zelfs bij kleine buitenafmetingen. De Cayono-baden zijn eenvoudig combineerbaar met de Cayonoplan douchevlakken en Cayono wastafels. Samen vormen ze de basis voor een degelijke, functionele en budgetvriendelijke gezinsbadkamer.

Heb je een beperkte ruimte beschikbaar, maar wil je toch genieten van het comfort van een ligbad? Dan is de MINI de ideale oplossing. Kenmerkend voor dit asymmetrische eenpersoonsbad is het taps toelopende uiteinde. Door deze bijzondere vorm heb je meer bewegingsruimte in je badkamer. Op de koop toe heb je minder water nodig om het te vullen, wat gunstig is voor je budget én voor het milieu.

Een vrijstaand ligbad komt dan weer beter tot zijn recht in een ruime badkamer. Het oogt luxueus, is vrij toegankelijk en biedt veel flexibiliteit qua positionering. Zo kan de badkuip tegen een wand geplaatst worden, maar ook in het midden van de badkamer. Op die manier wordt je vrijstaande ligbad een stijlvolle blikvanger die de ruimte efficiënt opvult. Je kan dit effect nog versterken door te kiezen voor een opvallende kleur uit de Coordinated Colours Collection.

Tweekleurige ligbaden

Een tweekleurig ligbad geeft je badkamer geraffineerde, eigentijdse look. KALDEWEI speelt in op deze trend met een serie vrijstaande ligbaden met panelen in hippe tweekleurige varianten. De binnenwanden zijn verkrijgbaar in de tinten van de Coordinated Colours Collection en de buitenpanelen in standaardkleur alpinewit en kleurvarianten alpinewit mat, zwart glanzend en lavazwart mat.

Het tweekleurige design biedt tal van combinatiemogelijkheden voor individuele uitvoeringen. Het zachte kleurenpalet van de Coordinated Colours Collection vormt een gedurfd contrast met de krachtige paneelkleuren.

Meisterstücke

De Meisterstücke van KALDEWEI doen hun naam eer aan: de massief geëmailleerde vrijstaande ligbaden zijn meesterwerken van techniek en vakmanschap. Deze exclusieve productlijn is samengesteld uit de succesvolste series ligbaden, gecombineerd met volledig geëmailleerde ligbadommantelingen. Uit deze combinatie ontstaan fascinerende badkamerobjecten die de perfectie benaderen.

De Oyo Duo, KALDEWEI’s nieuwste Meisterstück

Het nieuwste Meisterstück van KALDEWEI heet Oyo Duo. Dit unieke eivormige bad werd gecreëerd in samenwerking met de uit München afkomstige ontwerper Stefan Diez. Het resultaat is een gracieus vrijstaand bad met vloeiende, organische contouren dat eerder dit jaar bekroond werd met de German Design Award 2023.

Bij de Oyo Duo zijn vormgeving en functionaliteit in perfecte balans. Het dubbelwandige ligbad is volmaakt in zijn eenvoud en past door zijn tijdloze elegantie in iedere badkamerstijl. Daarnaast garandeert de ergonomische constructie een uitzonderlijk ligcomfort. Dankzij de ruime, symmetrische binnenzijde met identieke rugsteunen en een centrale afvoer is de Oyo Duo ook geschikt om met z’n tweeën te baden.

KALDEWEI’s nieuwste Meisterstück is verkrijgbaar in twee formaten. Wat de kleur betreft, heb je de keuze tussen de glanzend alpinewit of een matte tint van de Coordinated Colours Collection.

Ontdek alle bijzonderheden van de nieuwe Oyo Duo: Meisterstück OYO DUO | KALDEWEI. Het volledige assortiment KALDEWEI ligbaden vind je hier: Ligbaden | KALDEWEI