Geef je badkamer een budgetvriendelijke make-over met de accessoires van BRAVAT

Bravat

Door de jaren heen is de betekenis van een badkamer veranderd. Terwijl een badkamer enkele decennia geleden nog een louter praktische functie had, is het nu een ruimte geworden om te genieten en tot rust te komen. Zodra je de deur achter je sluit, verdwijnt de drukte van alledag en stap je een wereld van ontspanning binnen.

Doordat de ruimte een andere functie gekregen heeft, is het esthetische aspect een belangrijkere rol gaan spelen. Meubilair en sanitair moeten niet enkel degelijk en onderhoudsvriendelijk zijn, maar ook mooi ogen. Aan de aankleding wordt eveneens meer aandacht besteed. Accessoires zijn een budgetvriendelijke manier om accenten aan te brengen en een bepaalde sfeer te creëren.

Goed nieuws dus voor wie zijn of haar badkamer een make-over wil geven met een beperkt budget. Je hoeft immers geen uitgebreide renovatiewerken uit te voeren om de ruimte een hedendaagse look te geven. Enkele goedgekozen accessoires volstaan. Met de stijlvolle en duurzame badkameraccessoires van BRAVAT verander je de uitstraling van je badkamer eenvoudig en snel zonder veel geld uit te geven.

Functionele badkameraccessoires

Het uitgebreide assortiment van BRAVAT omvat functionele badkameraccessoires in verschillende stijlen en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten, gaande van zeepbakjes en -dispensers tot inox emmers en cosmetische spiegels, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen vocht en kalkafzetting.

Als je weinig ruimte voor aankleding hebt of je badkamerinrichting graag strak houdt, zijn de badkameraccessoires van BRAVAT handige blikvangers. Binnen de verschillende productlijnen vind je toebehoren voor iedere badkamerstijl. Zo is Varuna een tijdloze reeks met afgeronde vormen, terwijl Quaruna een strakker en rechtlijniger design heeft. De New York-collectie wordt gekenmerkt door kubistische vormen in glas en metaal.

Verfijnd, stijlvol en tijdloos mat zwart

Sinds kort zijn de productlijnen Varuna en Quaruna ook verkrijgbaar met zwarte accenten. De nieuwe Varuna mat zwart-collectie oogt stijlvol en verfijnd en geeft een klassieke of landelijke badkamer meteen een eigentijdse touch. Bij de Quaruna mat zwart verhogen de zwarte details het design-gehalte van de reeks.

Beide collecties bieden tal van combinatiemogelijkheden met de KERMI-doucheschermen van de Dark Edition of met de verschillende baden, douchevlakken en wastafels van KALDEWEI in mat of glanzend zwart of een andere kleur van de coordinated colours collection.

Eenvoudige montage

Welke stijl je ook kiest, met BRAVAT kies je steeds voor een eenvoudige montage. De meeste BRAVAT-producten kunnen zowel vastgeschroefd als -gekleefd worden. BRAVAT’s gepatenteerde kleeftechniek maakt het mogelijk om de accessoires te bevestigen zonder te boren. In de catalogus worden de verlijmbare accessoires aangeduid met het pictogram ‘Lijm & Schroef’ zoals hieronder afgebeeld:

Ontdek het volledige aanbod van BRAVAT op onze website: Bravat - Egeda