Ontwerp je droombadkamer met de ontwerptool van Kaldewei

Wil je je badkamer renoveren, moderniseren of opnieuw vormgeven? Of ga je een nieuwe badkamer inrichten?
Dan is het vaak niet evident om je een volledig beeld te vormen van je droombadkamer.

Producten bekijken in een brochure kan helpen, maar bepaalde zaken moet je toch echt kunnen visualiseren.

Gelukkig is er de handige ontwerptool van Kaldewei.

Ontdek de handige ontwerptool

Lijkt het je interessant om diverse looks uit te testen voor je badkamer? Dat kan nu eenvoudig vanuit je luie zetel. Met de online tool van Kaldewei probeer je tal van ontwerpen, stijlen, kleuren en trends uit, geheel vrijblijvend. Zo ontdek je al gauw wat perfect bij jouw badkamer past. Benieuwd? Start hier met jouw persoonlijke ontwerp.

En of je keuze hebt. Kaldewei biedt je een enorm aanbod aan kleurafwerkingen voor zijn duurzame badkameroplossingen uit superieur Kaldewei geëmailleerd staal. Ga je voor monochroom of kleurrijk? Voor mat of glanzend? Voor een moderne of een traditionele look? Een knusse ensuite of een ruime familiebadkamer? Laat je creativiteit maar de vrije loop, want je kan alle kanten uit. Doe hier inspiratie op voor jouw droombadkamer en krijg tips voor je persoonlijke ontwerp.

Kriebelt het om een visuele voorstelling van je droombadkamer te maken? Ontdek samen met ons hoe je aan slag gaat.

Hoe de Kaldewei-ontwerptool gebruiken?

Je eigen badkamerontwerp maken met de ontwerptool is heel eenvoudig. Eerst kies je je favoriete badkamerindeling. Daarbij heb je de keuze uit verschillende stijlen: van een kleine en duurzame stadsbadkamer tot een royale landhuisstijl.

1

.Wij probeerden het uit en gingen voor het droombadkamerontwerp. Maar kies vooral de stijl die jou het meest aanspreekt. Hieronder ontdek je welke producten wij hebben gekozen voor onze droombadkamer. Zo kan je alvast inspiratie opdoen voor jouw ontwerp.

Ligbad Meisterstück Classic Duo Oval

Kan je echt die vrijstaande badkuip nemen waar je altijd al van gedroomd hebt? Probeer het maar eens uit via de tool. Dit luxueuze bad is alleszins een duurzame keuze. Zoals alle baden van Kaldewei is het Meisterstuck Duo Oval ligbad gemaakt van geëmailleerd staal waar een levenslange garantie op zit.

Je badkamer omtoveren tot een spa of wellness-oord? Het kan met een whirlbad van Kaldewei. Dankzij tal van slimme snufjes geniet je van een optimaal comfort. Voor een zalig ontspannen gevoel. Ontdek de mogelijkheden voor jouw badkamer.

2

Meer over baden en wellness-systemen.

SCONA-douchevlak

Voor onze inloopdouche kozen we het gelijkvloerse douchevlak SCONA uit de AMBIENTE-collectie van Kaldewei die in 44 afmetingen verkrijgbaar is. Ontstaan uit hoogwaardig geëmailleerd Kaldewei-staal en de allermodernste techniek, draagt dit douchevlak bij tot een unieke wellness-sfeer in de badkamer. Een gelijkvloerse douche, iets voor jou? Informeer je verder over gelijkvloerse douches.

3

Meer over douchevlakken

MIENA-wastafelschaal

De MIENA-wastafel kozen we voor zijn puristische ontwerp, een verrijking voor vrijwel iedere badkamer. De ruime keuze aan zacht aandoende kleuren maken van deze wastafel een perfect item om accentkleuren in terug te laten komen.

4

Meer over wastafels.

Druk je handige productlijst af

De Kaldewei-ontwerptool is niet alleen snel en gemakkelijk te gebruiken, hij zorgt ook voor een afdrukbare productlijst. Zodra je enthousiast bent over je badkamerontwerp, kan je het afdrukken en meenemen naar een van de Kaldewei-verkopers. Zo weet je zeker dat je je favoriete duurzame producten aankoopt aan de beste prijs.

Tip: Met de productconfigurator van Kaldewei creëer je stap voor stap je ideale (whirl)bad of douche. Je kan het meteen van de nodige toebehoren voorzien.

Zin gekregen om werk te maken van je badkamerproject? Neem dan contact op met een sanitair-expert en krijg advies op maat, volledig vrijblijvend. Liever eerst wat meer badkamerinspiratie? Bekijk dan de inspiratiepagina en download je gratis inspiratiebrochure. Da’s meteen de kortste weg naar jouw droombadkamer.

banner

Terug

Login

U bent ingelogd.

Naar werkbalk springen