OYO DUO: geniet in pure luxe van het nieuwste vrijstaand ligbad in egg-shape vorm van Kaldewei

In de wereld van badkamers is er één naam die synoniem staat voor ongeëvenaarde luxe, genot en kwaliteit: Kaldewei. Hun nieuwste vrijstaand bad stelt dan ook niet teleur. Stel je voor dat je je badkamer binnenstapt en wordt overweldigd door een gevoel van pure luxe en verfijning. Dit is precies wat de OYO DUO, het nieuwste vrijstaande ligbad in de unieke Egg-Shape-vorm van Kaldewei, te bieden heeft. 

 

Elegant ontwerp

Het ontwerp van de OYO DUO ademt elegantie. De Egg-Shape-vorm creëert een harmonieus en organisch uiterlijk dat een indruk nalaat in elke badkamer. Het bad is vervaardigd uit hoogwaardig geëmailleerd staal, dat niet alleen duurzaam en bestendig is, maar ook een glanzend oppervlak heeft waardoor de esthetiek van het bad versterkt wordt.

 

Puur genot

De OYO Duo is ontworpen om u een bad ervaring als geen ander te bieden. Het bad heeft een ergonomisch ontwerp waardoor u volledig tot rust kan komen. De royale afmetingen bieden bovendien alle bewegingsruimte, alleen of met twee.

 

Levenslang plezier door de uitstekende kwaliteit

Kaldewei staat al decennia bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap, en de OYO Duo vormt hierop geen uitzondering. Elk bad wordt tot in het detail afgewerkt in geëmailleerd staal. Dit natuurlijk materiaal heeft een lage ecologische voetafdruk en gaat bovendien lang mee. Bijzonder lang zelfs. Het is niet alleen bestand tegen krassen, vlekken en chemicaliën, maar behoudt ook zijn glans en kleur. Met de OYO Duo kunt u dus genieten van een badervaring van topkwaliteit die de tand des tijds doorstaat.

Combineer naar hartenlust

In het gamma van Kaldewei vindt u ook wastafels zoals de MIENA en douchevlakken zoals de SUPERPLAN ZERO van hetzelfde materiaal die perfect passen bij uw nieuwe OYO DUO. Alle producten zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, vraag ernaar in de toonzaal van uw lokale sanitair groothandel.

Terug

Login

U bent ingelogd.

Naar werkbalk springen