Slim Pendelen met Kermi Liga

Slim pendelen met Kermi Liga

 

Een slimme opstelling in de badkamer verhoogt het comfort en biedt meer bewegingsvrijheid.  Bij de keuze van een doucheoplossing is het vooral belangrijk voor de juiste deuropening te opteren. De LIGA-draaideur van Kermi biedt nu een nieuwe, slimme keuze: ofwel draait de deur aan de muurzijde ofwel draait de deur aan de zijde van het vast segment.

 

ALLROUNDER

De LIGA wordt door Kermi beschouwd als een allrounder en scoort met flexibiliteit, met veel verschillende modellen en instapvarianten voor bijna elke badkamer.  Kermi biedt nu een nieuwe keuze aan LIGA draaideuren.  Het vast segment wordt gebruikt voor de noodzakelijke afstand tot de aangrenzende wastafel.

 

Naast dit vast segment komt een draaideur die ofwel kan scharnieren aan het vast segment ofwel kan scharnieren aan de muurzijde. Dit laatste is een gloednieuw concept! Op deze manier kan de deuropening optimaal aangepast worden aan de situatie en de ruimte. Zo kan men na het douchen gemakkelijk toegang krijgen tot items op de wastafel of kan de draaideur opengaan naar de badkamerradiator met daarop de handdoek. Welke beslissing het best past bij welke ruimte wordt bepaald door een plattegrond van de badkamer, persoonlijke voorkeuren en het praktische aspect.

 

Optimaal gebruik van de ruimte en een slimme keuze!

Wat je ook beslist, de LIGA draaideur is altijd een uitstekende keuze met zijn 5 mm ESG veiligheidsglas, zijn profielen van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en zijn handgrepen en scharnieren van hoogwaardig metaal.

Door het betrouwbare liftsysteem in het profiel kan de draaideur elegant naar binnen en naar buiten openen. De stabilisatie op het vast segment is inbegrepen en voorziet in de noodzakelijke stabiliteit.  De LIGA-draaideur is een slimme keuze waarmee u de luxe heeft verschillende praktijkgerichte oplossingen te bekijken.

De LIGA-draaideur opent naar de ruimte en maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de handdoek op de radiator te nemen.

De nieuwe LIGA-draaideur opent richting de wastafel en geeft u de mogelijkheid artikelen op de wastafel binnen handbereik te nemen.

Meer informatie over de Liga leest u hier.

Terug

Login

U bent ingelogd.

Naar werkbalk springen