Een volledige en makkelijke oplossing voor gezonde en veilige binnenlucht

Global Plasma Solutions

Zuivere en hygiënische lucht is van vitaal belang voor een gezond bestaan! De huidige pandemie heeft ons met de neus op de feiten gedrukt en aangetoond hoe snel gevaarlijke ziekteverwekkers zich via (ongezonde) lucht verspreiden.

We brengen ongeveer 85% van onze tijd binnen door. Als de ruimte onvoldoende wordt ververst en gezuiverd, ontstaat er een slecht binnenklimaat, waar vaak fijnstof, pollen en zelfs virussen en bacteriën overvloedig aanwezig zijn. Vaak zijn de ruimtes waarin we wonen of werken onvoldoende geventileerd. Soms zorgen ook huisdieren, sigarettenrook, kookluchten en andere vervuilers ervoor dat de luchtkwaliteit niet optimaal is.

Het is dan ook heel belangrijk is dat we in onze leef- en werktuimtes de lucht zuiveren. Maar hoe pak je dit het best aan?

De integrale oplossingen van Airplus Solutions

Wij gingen voor jou een samenwerking aan met 3 toonaangevende bedrijven uit de HVAC-wereld, die elk op hun gebied specialist zijn in één onderdeel dat een gezond binnenklimaat bevordert: luchtmeting, ventilatie en luchtzuivering.

Bespreek met ons je project en we zullen je begeleiden in het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie.