Kaldewei SUPERPLAN ZERO: Een douchevloer-meesterwerk uit geëmailleerd staal

Kaldewei

Het nieuwste product van Kaldewei, de SUPERPLAN ZERO, heeft de potentie om een blockbuster in de badkamer te worden. Het geëmailleerde douchevlak werd ontworpen door de Berlijnse designer Werner Aisslinger en overtuigt door bescheidenheid met veel oog voor detail en comfortabele en duurzame eigenschappen. De esthetisch vormgegeven vloer heeft een elegante lijnvoering en is een highlight in iedere badkamer.

Het douchevlak wordt gelijkvloers met de badkamervloer ingebouwd en maakt dankzij de zeer smalle randen een direct aansluitende betegeling mogelijk met vrijwel onzichtbare voegen. De afvoer is zo dicht bij de wand geplaatst dat comfortabel staan en veilig bewegen op de Superplan Zero is gegarandeerd. De nieuwe douchevloer wordt gekenmerkt door de elegantie en precieze lijnvoering en is vanaf drie zijden drempelloos te betreden.