Kaldewei SUPERPLAN ZERO shot by Bryan Adams: Een choreografie van precisie en elegantie

Kaldewei

Na maanden van lockdown viert de kunstminnende onderneming Kaldewei samen met de fotograaf Bryan Adams een nieuwe start. De muzikant en fotograaf zet hiervoor de nieuwe douchevloer SUPERPLAN ZERO met balletdansers indrukwekkend in scène.

In zes motieven werden de door de gerenommeerde Canadese choreograaf Eric Gauthier, de danseressen Arielle Martin en Tatiana Martinez evenals de solist Federico Spallitta voor de camera geplaatst. Na een lange pauze, het gevolg van de pandemie, was de sfeer in de Berlijnse studio doordrenkt met positieve energie. De kracht en elegantie van de bewegingen heeft Bryan Adams op uiterst esthetische wijze weten vast te leggen. De foto's, die de fantasie prikkelen, tonen slechts een deel van de lichamen waarvoor de Kaldewei douchevloer — terughoudend en elegant ingebed— de bühne vormt. De aanblik van de krachtige benen van het dansersviertal haalt zo ook de zinnelijke zorgeloosheid van het douchemoment naar de voorgrond.

Meer info over deze choreografie van precisie en elegantie