Laat u
inspireren

Maak van uw badkamer een unieke plek! Zo individueel als jij bent, zo persoonlijk wil je dat je badkamer is? Wij helpen je hiermee.

Je kan kiezen uit talloze verschillende reeksen douchewanden, douchedeuren, inloopdouches, baden, douchevlakken en wastafels. En bijna oneindige mogelijkheden voor maatwerk en individualisering. Bijvoorbeeld in de vorm, de kleur, het soort glas en de greep van de douchewand, of de kleur en uitvoering van je bad, douchebak of wastafel. Met of zonder antislip, of wat dacht je van onzichtbaar antislip?

Verzamel ideeën - we hopen dat u ze met veel plezier ontdekt!

Bezoek een van onze toonzalen

De nieuwste trends in de badkamer

Interview Werner Aisslinger en Tina Bunyaprasit

Het gaat fantasievoller worden in de badkamer

Lees meer op Kaldewei.nl

Artikel Kermi

Unlimited/Grenzenlos

Maak kennis met de Kermi Highlights

Lees verder op Kermi.be

Een badkamer bouwen of renoveren?
Ontdek onze tips

Artikel Bouwinfo

De gezinsbadkamer: zo voorkom je die stresserende ochtendspits

Lees verder op bouwinfo.be

Artikel Bouwinfo

Kleine badkamer met aparte indeling? Zo maak je er een droombadkamer van!

Lees verder op bouwinfo.be

Slim Pendelen met Kermi Liga

Slim pendelen met Kermi Liga

 

Een slimme opstelling in de badkamer verhoogt het comfort en biedt meer bewegingsvrijheid.  Bij de keuze van een doucheoplossing is het vooral belangrijk voor de juiste deuropening te opteren. De LIGA-draaideur van Kermi biedt nu een nieuwe, slimme keuze: ofwel draait de deur aan de muurzijde ofwel draait de deur aan de zijde van het vast segment.

 

ALLROUNDER

De LIGA wordt door Kermi beschouwd als een allrounder en scoort met flexibiliteit, met veel verschillende modellen en instapvarianten voor bijna elke badkamer.  Kermi biedt nu een nieuwe keuze aan LIGA draaideuren.  Het vast segment wordt gebruikt voor de noodzakelijke afstand tot de aangrenzende wastafel.

 

Naast dit vast segment komt een draaideur die ofwel kan scharnieren aan het vast segment ofwel kan scharnieren aan de muurzijde. Dit laatste is een gloednieuw concept! Op deze manier kan de deuropening optimaal aangepast worden aan de situatie en de ruimte. Zo kan men na het douchen gemakkelijk toegang krijgen tot items op de wastafel of kan de draaideur opengaan naar de badkamerradiator met daarop de handdoek. Welke beslissing het best past bij welke ruimte wordt bepaald door een plattegrond van de badkamer, persoonlijke voorkeuren en het praktische aspect.

 

Optimaal gebruik van de ruimte en een slimme keuze!

Wat je ook beslist, de LIGA draaideur is altijd een uitstekende keuze met zijn 5 mm ESG veiligheidsglas, zijn profielen van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en zijn handgrepen en scharnieren van hoogwaardig metaal.

Door het betrouwbare liftsysteem in het profiel kan de draaideur elegant naar binnen en naar buiten openen. De stabilisatie op het vast segment is inbegrepen en voorziet in de noodzakelijke stabiliteit.  De LIGA-draaideur is een slimme keuze waarmee u de luxe heeft verschillende praktijkgerichte oplossingen te bekijken.

De LIGA-draaideur opent naar de ruimte en maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de handdoek op de radiator te nemen.

De nieuwe LIGA-draaideur opent richting de wastafel en geeft u de mogelijkheid artikelen op de wastafel binnen handbereik te nemen.

Meer informatie over de Liga leest u hier.

Ontwerp je droombadkamer met de ontwerptool van Kaldewei

Wil je je badkamer renoveren, moderniseren of opnieuw vormgeven? Of ga je een nieuwe badkamer inrichten?
Dan is het vaak niet evident om je een volledig beeld te vormen van je droombadkamer.

Producten bekijken in een brochure kan helpen, maar bepaalde zaken moet je toch echt kunnen visualiseren.

Gelukkig is er de handige ontwerptool van Kaldewei.

Ontdek de handige ontwerptool

Lijkt het je interessant om diverse looks uit te testen voor je badkamer? Dat kan nu eenvoudig vanuit je luie zetel. Met de online tool van Kaldewei probeer je tal van ontwerpen, stijlen, kleuren en trends uit, geheel vrijblijvend. Zo ontdek je al gauw wat perfect bij jouw badkamer past. Benieuwd? Start hier met jouw persoonlijke ontwerp.

En of je keuze hebt. Kaldewei biedt je een enorm aanbod aan kleurafwerkingen voor zijn duurzame badkameroplossingen uit superieur Kaldewei geëmailleerd staal. Ga je voor monochroom of kleurrijk? Voor mat of glanzend? Voor een moderne of een traditionele look? Een knusse ensuite of een ruime familiebadkamer? Laat je creativiteit maar de vrije loop, want je kan alle kanten uit. Doe hier inspiratie op voor jouw droombadkamer en krijg tips voor je persoonlijke ontwerp.

Kriebelt het om een visuele voorstelling van je droombadkamer te maken? Ontdek samen met ons hoe je aan slag gaat.

Hoe de Kaldewei-ontwerptool gebruiken?

Je eigen badkamerontwerp maken met de ontwerptool is heel eenvoudig. Eerst kies je je favoriete badkamerindeling. Daarbij heb je de keuze uit verschillende stijlen: van een kleine en duurzame stadsbadkamer tot een royale landhuisstijl.

1

.Wij probeerden het uit en gingen voor het droombadkamerontwerp. Maar kies vooral de stijl die jou het meest aanspreekt. Hieronder ontdek je welke producten wij hebben gekozen voor onze droombadkamer. Zo kan je alvast inspiratie opdoen voor jouw ontwerp.

Ligbad Meisterstück Classic Duo Oval

Kan je echt die vrijstaande badkuip nemen waar je altijd al van gedroomd hebt? Probeer het maar eens uit via de tool. Dit luxueuze bad is alleszins een duurzame keuze. Zoals alle baden van Kaldewei is het Meisterstuck Duo Oval ligbad gemaakt van geëmailleerd staal waar een levenslange garantie op zit.

Je badkamer omtoveren tot een spa of wellness-oord? Het kan met een whirlbad van Kaldewei. Dankzij tal van slimme snufjes geniet je van een optimaal comfort. Voor een zalig ontspannen gevoel. Ontdek de mogelijkheden voor jouw badkamer.

2

Meer over baden en wellness-systemen.

SCONA-douchevlak

Voor onze inloopdouche kozen we het gelijkvloerse douchevlak SCONA uit de AMBIENTE-collectie van Kaldewei die in 44 afmetingen verkrijgbaar is. Ontstaan uit hoogwaardig geëmailleerd Kaldewei-staal en de allermodernste techniek, draagt dit douchevlak bij tot een unieke wellness-sfeer in de badkamer. Een gelijkvloerse douche, iets voor jou? Informeer je verder over gelijkvloerse douches.

3

Meer over douchevlakken

MIENA-wastafelschaal

De MIENA-wastafel kozen we voor zijn puristische ontwerp, een verrijking voor vrijwel iedere badkamer. De ruime keuze aan zacht aandoende kleuren maken van deze wastafel een perfect item om accentkleuren in terug te laten komen.

4

Meer over wastafels.

Druk je handige productlijst af

De Kaldewei-ontwerptool is niet alleen snel en gemakkelijk te gebruiken, hij zorgt ook voor een afdrukbare productlijst. Zodra je enthousiast bent over je badkamerontwerp, kan je het afdrukken en meenemen naar een van de Kaldewei-verkopers. Zo weet je zeker dat je je favoriete duurzame producten aankoopt aan de beste prijs.

Tip: Met de productconfigurator van Kaldewei creëer je stap voor stap je ideale (whirl)bad of douche. Je kan het meteen van de nodige toebehoren voorzien.

Zin gekregen om werk te maken van je badkamerproject? Neem dan contact op met een sanitair-expert en krijg advies op maat, volledig vrijblijvend. Liever eerst wat meer badkamerinspiratie? Bekijk dan de inspiratiepagina en download je gratis inspiratiebrochure. Da’s meteen de kortste weg naar jouw droombadkamer.

banner

Superplan Zero – Super gelijkvloers

De SUPERPLAN ZERO is een gelijkvloers douchevlak uit duurzaam geëmailleerd staal. De drempelloze toegang en de uiterst scherpe hoeken laten het elegante douchevlak stralen ten opzichte van de tegels. Een extra royaal stavlak met nauwelijks waarneembare helling en de dicht bij de wand geplaatste afvoer garanderen bijzonder douchegenot. Bovendien voldoet het omvangrijke assortiment aan afmetingen en kleuren aan bijna alle wensen qua vormgeving en individualisering. Ook de professional is volledig overtuigd dankzij de tijdbesparende inbouw met de KALDEWEI installatiesystemen en de lage opbouwhoogte - zelfs bij grootformaat douches. Laat u inspireren!

 

  • De SUPERPLAN ZERO is van drie zijden drempelloos te betreden en voegt zich zonder hoogteverschil in het totaalbeeld van de vloer in. Superplan Zero zorgt voor een breed ruimtegevoel.
  • Heldere randen en scherpe hoekradii voor minimale voegen en een uniforme look. Zo laat de SUPERPLAN ZERO zich in ieder tegelpatroon in de badkamer optimaal integreren.
  • Tot wel 25% minder opbouwhoogte voor eenvoudige, gelijkvloerse inbouw - ook bij grote formaten.
  • 55 afmetingen en de KALDEWEI kleur- en oppervlakvariaties bieden inspiratie en volledige flexibiliteit bij het vormgeven van de douchezone

 

Bekijk ons ook in het nieuwe 

GPS AirTeq Buva

Airplus Solutions: een alles-in-één oplossing voor gezonde en veilige binnenlucht

Zuivere en frisse lucht is belangijk! Zuurstof is elementair voor de mens. Lucht is leven en gezonde, frisse lucht doet wonderen voor onze gezondheid en welbehagen.

Niets is iets zo vervelend dan je te verliezen in teveel informatie. Daarom gingen wij voor jou een partnership aan met 3 gerespecteerde spelers uit de HVAC-wereld, die elk op hun gebied specialist zijn in één aspect dat bijdraagt tot een gezond binnenklimaat. De website https://airplussolutions.com werd speciaal in het leven geroepen om een overzicht te bieden van oplossingen voor zuivere binnenlucht.

Momenteel vind je op deze website reeds de merken GPS (luchtzuivering door ionisatie) en AirTeq (binnenluchtsensoren) terug. Binnen korte tijd zullen ook de slimme en autonome ventilatieoplossingen van BUVA op deze site terug te vinden zijn.

Meten is weten, en voldoende ventileren is, zeker in coronatijden, super belangrijk! Om te weten of er voldoende geventileerd wordt kan u gebruik maken van onze binnenklimaat sensoren. Al onze sensoren zijn uitgerust met een CO2-sensor. Om onze binnenluchtsensoren te bekijken kan je sinds kort ook terecht op onze NIEUWE WEBSHOP

Kermi Kaldewei

Beperkte ruimte in je badkamer? Onbeperkt in de mogelijkheden!

De badkamer is meer en meer een plek om te genieten, te onthaasten, en niet langer alleen een functionele ruimte om zich te wassen.

Ben jij één van de velen met een iets kleinere badkamer dan je zou willen? Als je de ruimte slim benut, hoeft dat helemaal geen nadeel meer te zijn!

Hieronder ontdek je handige tips om het maximum uit je badkamerinrichting te halen. Laat maar komen, dat zen-gevoel!

Kermi

And the winner is…

Dat kwaliteit loont, blijkt uit de 1e plaats van Kermi in de categorie "Kwaliteit" in het huidige prestatieoverzicht van het bekende Duitse vaktijdschrift Markt Intern.

In de enquête uitgevoerd door dit vakblad wordt de Duitse sanitaire branche gevraagd om hun beoordeling te geven in verschillende categorieën om zo de beste fabrikant van douche- en badschermen te bepalen. Met een zeer divers productaanbod voor elke toepassing en elke inbouwsituatie behaalde Kermi ook de 1e plaats in de categorie "Assortimentsbeleid".

In de algemene rangschikking weet Kermi voor de negende keer, en dus al 18 jaar op rij (!), opnieuw te overtuigen en werd de firma herverkozen tot beste fabrikant van doucheschermen.

De buitengewone kwaliteit "Made in Germany" heeft voor Kermi steeds de hoogste prioriteit. Volgens Kermi waardeert de consument uitstekende kwaliteit steeds meer. Daarom onderstreept Kermi dit thema met het nieuwe filmdocument "Kermi Kwaliteit". De film toont het bedrijf "van binnenuit" en overtuigt in enkele minuten op absoluut authentieke wijze van de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van Kermi douchewanden.

Buva

Unieke Zoneringsset zorgt voor een slimmere ventilatie!

Ventilatie is een belangrijk onderdeel van een gezond, energiezuinig en optimaal binnenklimaat – zeker in deze tijd. Met de nieuwe Ecostream zone zoneringsset gaat Buva nog een stap verder om gerichter te kunnen ventileren.

Met de nieuwe Ecostream zone zoneringsset gaat Buva nog een stap verder om gerichter te kunnen ventileren. Deze zone kleppen zorgen ervoor dat je een woning kan opsplitsen in 2 of meer zones. In elke zone hangt dan een CO2 meter die de luchtkwaliteit monitort. Indien in de woonzone mensen aanwezig zijn, en de lucht verslechterd gaat het ventilatietoestel niet automatisch optoeren, maar zal de klep er voor zorgen dat verse lucht die anders naar de slaapzone zou gaan naar de woonzone wordt gestuurd. Hierdoor moet het toestel minder snel optoeren en wordt er dus energie bespaard. Slim, niet?

Global Plasma Solutions

Bang voor virussen in huis? Deze luchtzuiveraar vermindert het aantal luchtgedragen ziekteverwekkers

Hoe hard je ook je best doet om de coronamaatregelen te respecteren, de kans bestaat dat het virus ook in jouw woning opduikt. Ontdek hoe snel jij kunt zorgen voor gezonde binnenlucht.

Wanneer een besmet persoon hoest, blijven er microscopisch kleine druppels in de lucht hangen. Het coronavirus kan een paar uur overleven in die druppels. Iemand anders kan ze inademen en daardoor besmet raken. Een naar idee, niet?

Traditionele ventilatiesystemen en filters werken uitsluitend op de lucht die van buiten komt en hebben dus geen impact op de aanwezige virusdeeltjes. Hoe handig zou zijn dat de aanwezige lucht zelf aan luchtzuivering doet? Dat is mogelijk!

Je kunt je ventilatiesysteem upgraden, zodat je een actieve lichtzuivering bekomt in de hele woning en virussen en andere ziekteverwekkers in de lucht drastisch verminderen. Benieuwd? Ontdek dan de slimme luchtzuiveraars van Global Plasma Solutions (GPS) en hun vele voordelen.

Kaldewei

Gelijkvloerse douches: voortaan meer dan 100.000 ontwerpmogelijkheden!

Kijk je uit naar een eigentijdse, gelijkvloerse douche? Goed nieuws, want voortaan heb je nog meer keuze! Specialist Kaldewei breidde zijn aanbod aan gelijkvloerse douchesystemen stevig uit. Welk eigenzinnig ontwerp je ook kiest, steeds profiteer je van een vlakke, flexibele en veilige installatie.

Kermi

Must-See: deze industriële douchewanden verleiden met donkere elegantie

Zwart gaat nooit uit de mode. De ‘Kermi Dark Edition’ douchewanden met zwarte profielen zorgen voor een vleugje New York loft-stijl in je badkamer. Wegens groot succes werd de reeks fors uitgebreid. Ontdek deze douchewanden met origineel ontwerp en laat je inspireren.

Kaldewei

Badkamer inspiratie: ontdek verfrissende wastafelweetje

Droom je van een luxueuze badkamer, waar je nog jaren mee verder kan? Sta dan ook stil bij de wastafels, want die zullen jullie meermaals per dag gebruiken. Het loont dus de moeite om voor kwaliteit te gaan. Wat kan er zoal? Een overzicht!

Kermi

Douche inspiratie: puristische douchewanden White Line van Kermi

Wit staat voor puurheid en zuiverheid, en tegelijkertijd voor een zekere luchtigheid. Geen wonder dat deze kleur ook zijn weg vindt in het badkamerdesign. Ter gelegenheid van het 44-jarig jubileum van de Kermi doucheschermen presenteert Kermi de "Birthday Edition" White Line - vier Walk-In douches in de nieuwe, frisse soft witte look.

Kaldewei

Duurzaamheid is meer dan een goed gevoel

Gebruik jij al minder plastic? Als partner van WWF pakken we samen het plasticafval in de wereldzeeën aan. Met een afscheidingsinstallatie in de Mekondelta bijvoorbeeld. Ontdek al onze duurzame initiatieven.

Lees verder op Kaldewei.nl

Droombadkamers

Superplan Zero – Super gelijkvloers

Kermi

Dark Edition – Puur loft design

Kaldewei

Badkamerdroom gelijkvloers

Kermi

White Line – Less is more

Kaldewei

Black and White

Ontwerp je droombadkamer met de ontwerptool van Kaldewei

Slim Pendelen met Kermi Liga

Kermi

Gelukkige verjaardag! 44 jaar Kermi douchewanden

Lees verder op Kermi.be

Inspiratie

Inspiratie nodig voor de nieuw badkamer?

Op deze pagina vind je honderden foto's met ideeën van badkamers.

Laat je inspireren door de vele voorbeelden, vergelijk verschillende stijlen en uitstraling. We wensen je veel kijkgenot en inspiratie.  Aarzel zeker niet om ons te contacteren mocht je vragen hebben over een bepaalde foto of opstelling.  Stel je vraag via email naar marketing@egeda.be en voeg de foto toe waarover je vraag gaat.

Klik op de foto voor een uitvergrote weergave.

Login

U bent ingelogd.

Naar werkbalk springen